ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΥΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΥΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΣΕ...αχαρτογράφητα νερά βαδίζει η τοπική οικονομία καθώς ο πρωτογενής τομέας υπέστη καθίζηση ενώ με 2 μήνες κλειστά τα καταστήματα, δύσκολα θα αναστραφεί το κλίμα όπως αποτυπώνει σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας.
Ο κ. Δημήτρης Τερζής αποσαφήνισε ότι θα απαιτηθούν γενναία πακέτα μέτρων πέρα από την προσωρινή μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, η εδραίωση τουριστικού κλίματος που θα έρθει χρονικά με καθυστέρηση ενώ υπενθύμισε ότι " Μετά από τα δεκαετή μνημόνια και τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση στη χώρα μας, δοκιμάζονται οι αντοχές μας ξανά. Εμείς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από μέρους μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο με ασφάλεια, θα ακολουθήσουμε τα μέτρα της κυβέρνησης και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να προσαρμοστούμε."
Τέλος ανέφερε για το θέμα ανάπλασης της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας ότι υπάρχει διαβεβαίωση από την αρμόδια Αντιδήμαρχο, ότι τέλος Ιουνίου τα έργα θα έχουν αποπερατωθεί καθώς πλήττεται όλη η περιοχή. Δείτε τι σημείωσε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages