Μονάδα φαρμακευτικής κάνναβης ετοιμάζεται στην Κυπαρισσία; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Μονάδα φαρμακευτικής κάνναβης ετοιμάζεται στην Κυπαρισσία;

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ επένδυση στο χώρο της φαρμακευτικής κάνναβης θα υλοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή της Τριφυλίας, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Τερψιθέα Κυπαρισσίας. 
Πρόκειται για την κατασκευή μιας μεγάλης κλίμακας μονάδας παραγωγής και επεξεργασίας κάνναβης σε μια έκταση δεκάδων στρεμμάτων. Δημοσιεύματα στον οικονομικό τύπου αναφέρουν ότι οι επενδυτές φαίνεται να βρίσκονται κοντά στην εξασφάλιση της γης αλλά και της απαραίτητης άδειας από την πολιτεί. Η παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης είναι τελείως διαφορετική από τη βιομηχανική κάνναβη, αφού ο νόμος υποχρεώνει να υπάρχουν καθετοποιημένες μονάδες.
Ουσιαστικά, η δραστηριότητα της επιχείρησης θα περιλαμβάνει όλα τα στάδια παραγωγής του προϊόντος (από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν). Από την ίδια επιχείρηση και στον ίδιο χώρο θα γίνει η καλλιέργεια, η επεξεργασία και η παραγωγή του τελικού φαρμακευτικού προϊόντος. 
Τα στάδια και οι εγκρίσεις για την κατασκευή μιας τέτοιας μονάδας είναι πάρα πολλά, με πολύ αυστηρούς όρους και μέτρα ασφαλείας, γι’ αυτό και πρόκειται για επενδύσεις με μεγάλο κόστος. Τέλος δεν υπάρχει ενημέρωση αν και πόσο προσωπικό θα διαθέτει η εν λόγω μονάδα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages