«ΜΑΥΡΟ» ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΑΠΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

«ΜΑΥΡΟ» ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΑΠΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ..


 Με πολύ άσχημα νέα το σημερινό πρωινό και με την τραγωδία που σημειώθηκε στο Στρέφι να συνταράσει τους πάντες. Με διαστάσεις ενός δράματος που δεν έχει προηγούμενο. Ένας νέος 21 ετών έχασε τη ζωή του όταν ανατράπηκε τρακτέρ, με συνέπεια να τον καταπλακώσει, προκαλώντας του πολύ σοβαρά τραύματα.

Το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε, έσπευσε το σημείο και μετέφερε τον νεαρό σε κρίσιμη κατάσταση  στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου παρά τις προσπάθειες όλων, δυστυχώς δεν αποφεύχθηκε το μοιραίο. Ένας απέραντος θρήνος και μια οδύνη χωρίς τελειωμό με το παλικάρι να χάνεται τόσο άδικα.


Νεκρός 49χρονος μετά από σύγκρουση του δίκυκλου

Χθες (27.11.2020) το βράδυ, στο 62ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καλαμάτας – Αρεόπολης Μεσσηνίας, Ι.Χ. δίκυκλο, που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με ζώο, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 49χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages