Η 3η διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων -18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Η 3η διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων -18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ


 Ξεκίνησε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ως επικεφαλής εταίρος της Κ.Σ Μεσσηνίας, η τρίτη διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων για το έτος 2020,  σε ωφελούμενους που πληρούν τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD  2014-2020.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί, από την Δευτέρα 16/11/2020 έως Παρασκευή 27/11/2020 , με κατ΄ οίκον παράδοση στον αστικό ιστό της Καλαμάτας και σε σταθερά σημεία, σε όλους τους Δήμους –εταίρους  της Κ.Σ. Μεσσηνίας, με στόχο την εξυπηρέτηση του συνόλου των δικαιούχων.

Θα διατεθούν 38 διαφορετικά είδη προϊόντων ( είδη παντοπωλείου, κρέατα, τυριά, μαναβική, είδη βασικής υλικής συνδρομής και βρεφικά είδη), εκτιμώμενου κόστους  920.000 ευρώ , σε 5.837 οικογένειες  που αντιστοιχούν σε  10.885  άτομα.

 Στην Τριφυλία η διανομή θα διεξαχθεί στις 17-18 Νοεμβρίου το πρωί με την πρώτη ημέρα σε Κυπαρισσία και Κοπανάκι και την επόμενη σε Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα και το σημείο διανομής και η ταυτοποίηση θα πραγματοποιηθεί με ταυτότητα και ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση , σε περίπτωση μη αυτοπρόσωπης παρουσίας.

Κατά την διανομή, στα σταθερά σημεία, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας  και η τήρηση αποστάσεων , στα πλαίσια προστασίας για τον covid-19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages