Ο Δήμαρχος Τριφυλίας για την παραπομπή του από τον Συνήγορο του Πολίτη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας για την παραπομπή του από τον Συνήγορο του Πολίτη


Με γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης ξεκαθαρίζει ότι η παραπομπή από τον Συνήγορο του Πολίτη στον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης για πειθαρχικό έλεγχο, δεν αφορά τον ίδιο, αλλά τον πρώην δήμαρχο “για την αδράνεια που επέδειξε το διάστημα από το 2015 έως το 2019”. 
Πρόκειται για έρευνα του Συνηγόρου του Πολίτη και παραπομπή που σχετίζεται με το ζήτημα της λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Γαργαλιάνους. Ο κ. Λεβεντάκης παρατηρεί ότι η “Ελευθερία” παρουσίασε το θέμα και κοινοποιεί το δελτίο Τύπου του Συνηγόρου του Πολίτη. Στο δελτίο Τύπου του Συνηγόρου του Πολίτη, στις 12 Νοεμβρίου με τίτλο “Ζητήματα ασφάλειας και όχληση μαθητών από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Γαργαλιάνους”, αναφέρεται πως “ο Συνήγορος του Πολίτη διερεύνησε αναφορά σχετικά με την όχληση του Γυμνασίου και του Λυκείου Γαργαλιάνων από τη λειτουργία δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ), τα οποία λειτουργούν σε πεζοδρόμιο δίπλα στο σχολικό συγκρότημα”.
 Για την έρευνά του ο Συνήγορος ενημερώνει ότι “αφού εξάντλησε τις διαμεσολαβητικές του προσπάθειες, διαβίβασε την υπόθεση στον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για την άσκηση πειθαρχικού ελέγχου του πρώην δημάρχου Τριφυλίας, καθώς και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages