Φόβοι για λουκέτα στην τοπική οικονομία και αυξημένα έξοδα για τον εμπορικό κόσμο- VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Φόβοι για λουκέτα στην τοπική οικονομία και αυξημένα έξοδα για τον εμπορικό κόσμο- VIDEO


 Την αγωνία τους για το μέλλον του εμπορίου εκφράζουν εμπορική συλλογή μεταξύ αυτών και εμπορικό σύλλογος Κυπαρισσίας για τις αλλεπάλληλες καραντίνες και τα προβλήματα που δημιουργούνται στην τοπική οικονομία. Σε δηλώσεις του τόσο στην ιστοσελίδα μας όσο και στον παλμό 90,5 ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας διεμήνυσε και προέβλεψε παράλληλα ότι αν συνεχιστεί η ογκώδης ύφεση στην αγορά με αλλεπάλληλες καραντίνες τότε θα αυξηθούν όχι μόνο τα λουκέτα αλλά και οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις το εμπορικού κόσμου. 
ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ

Αυτη την φορά μάλιστα ο κ. Δημήτρης Τερζής εκτίμησε ότι τα μέτρα που λαμβάνονται χαρακτηρίζεται μόνο όσα ασπιρίνη στο μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα κλειστά καταστήματα του στεγασμένου εμπορίου. Υπογράμμισε επίσης ότι τα προβλήματα αυτά συσσωρεύονται καθώς αυξάνονται και οι υποχρεώσεις του εμπορικού κόσμου οι οποίοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα αυξημένα έξοδα συντήρησης των επιχειρήσεων τους. Μοιραία αυτό όπως καταλήγει θα οδηγήσει όχι μόνο οι αυξήσεις το λουκέτο στην αγορά αλλά και σε συσσωρευμένα χρέη τόσο προς τράπεζες ασφαλιστικά ταμεία και φορείς αν και στους δήμους ήδη δεν καταλογίζονται ορισμένα δημοτικά τέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages