Φιλιατρά: 6 αλλοδαποί εργάτες γης θετικοί σε κορωνοϊό, φόβοι για διασπορά του ιού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Φιλιατρά: 6 αλλοδαποί εργάτες γης θετικοί σε κορωνοϊό, φόβοι για διασπορά του ιού


 Τρεις αλλοδαποί εργάτες γης βρέθηκαν θετικοί σε κορωνοϊό έπειτα από τεστ που υποβλήθηκαν από κλιμάκιο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας χθες το πρωί στην εστία διαμονής τους στα Φιλιατρά, ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων σε έξι (μαζί με τους τρεις αλλοδαπούς εργάτες γης που είχαν βρεθεί θετικοί τις προηγούμενες μέρες).

Όπως τονίζει σύμφωνα με πληροφορίες του το «Θάρρος» συναγερμός σήμανε την Τετάρτη στο Δήμο Τριφυλίας, την Π.Ε. Μεσσηνίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και στη διοίκηση του Γ.Ν. Μεσσηνίας και τη Ν.Μ. Κυπαρισσίας, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού σε εργάτες γης στα Φιλιατρά. 

Την Πέμπτη το μεσημέρι, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλο, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Τριφυλίας στην Κυπαρισσία για συζήτηση και συντονισμό ενεργειών και δράσεων Αρχών, υπηρεσιών και φορέων και αποφασίστηκε να ξεκινήσουν έλεγχοι σε εργάτες γης στην περιοχή των Φιλιατρών με τεστ που διαθέτει η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, με τη συνεργασία τοπικών αρχών και υπηρεσιών. Χθες νωρίς το πρωί κλιμάκιο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας μετέβη σε οικία που διαμένουν αλλοδαποί εργάτες γης στα Φιλιατρά και έπειτα από τεστ που διενεργήθηκαν, βρέθηκαν τρεις θετικοί. Σήμερα αναμένεται να γίνουν περισσότεροι έλεγχοι σε εργάτες γης στα Φιλιατρά από κλιμάκιο του εκεί Κέντρου Υγείας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό. 

Στα Φιλιατρά, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, υπάρχει φόβος και ανησυχία για διασπορά του ιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages