ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ στο έργο βελτίωσης της Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Φιλιατρών – Πύλου - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ στο έργο βελτίωσης της Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Φιλιατρών – Πύλου

 


Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη συνεδρίαση της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου, ενέκρινε την κατά  550.594,51 ευρώ αύξηση του προϋπολογισμού στη για το έργο βελτίωσης της εθνικής οδού Κυπαρισσίας – Φιλιατρών – Πύλου, στο τμήμα Γαργαλιάνοι – Ρωμανός (απαλλοτριώσεις ).

Πλέον ο τελικός προϋπολογισμός διαμορφώνεται περίπου στα  2.200.000 ευρώ. Η σχετική χρηματοδότηση αφορά την εκτέλεση πράξεων απαλλοτριώσεων.

Επίσης την κατά 100.000 ευρώ αύξηση της πίστωσης του προϋπολογισμού για το έργο βελτίωσης των εγκαταστάσεων και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Δημητσάνας ενέκρινε, μεταξύ άλλων.

Ο τελικός προϋπολογισμός του εν λόγω έργου, μετά την αύξηση, ανέρχεται πλέον σε 350.000 ευρώ και ήδη ξεκινούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίησή του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι αυξήσεις των πιστώσεων στα πιο πάνω έργα προέκυψαν μετά από σχετικές αποφάσεις τροποποίησης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2020, τις οποίες υπέγραψε  υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages