550.000 ευρώ για απαλλοτριώσεις στο τμήμα Γαργαλιάνοι-Ρωμανός - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

550.000 ευρώ για απαλλοτριώσεις στο τμήμα Γαργαλιάνοι-Ρωμανός


 Την κατά 100.000 ευρώ αύξηση της πίστωσης του προϋπολογισμού για το έργο βελτίωσης των εγκαταστάσεων και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Δημητσάνας ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

Ο τελικός προϋπολογισμός του εν λόγω έργου, μετά την αύξηση, ανέρχεται πλέον σε 350.000 ευρώ και ήδη ξεκινούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίησή του.
Εξ άλλου, η Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την κατά 550.594,51 ευρώ αύξηση του προϋπολογισμού για το έργο βελτίωσης της εθνικής οδού Κυπαρισσίας – Φιλιατρών – Πύλου, στο τμήμα Γαργαλιάνοι – Ρωμανός (απαλλοτριώσεις ), με τον τελικό προϋπολογισμό να διαμορφώνεται περίπου στα 2.200.000 ευρώ. Η σχετική χρηματοδότηση αφορά την εκτέλεση πράξεων απαλλοτριώσεων.
Οι αυξήσεις των πιστώσεων στα πιο πάνω έργα προέκυψαν μετά από σχετικές αποφάσεις τροποποίησης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2020, τις οποίες υπέγραψε υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages