ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Χωρίς να ερωτηθεί τοποθετήθηκε στη Γνωμοδοτική και Οργανωτική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας για τις εκδηλώσεις εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και νυν γενικός γραμματέας Αιμιλιανός Σεκλός. 
Αυτό μας επισήμανε ο ίδιος σημειώνοντας μάλιστα πως τον ορισμό του στην επιτροπή τον έμαθε αφού είχε παρθεί απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο και μετά από σχετικό τηλεφώνημα από υπάλληλο του δήμου που του το έκανε γνωστό. Οπως μας είπε ο ίδιος: «Ούτε αποδέχτηκα ποτέ με ιδιαίτερη τιμή και χαρά την πρόταση συνεργασίας με τον δήμο, ούτε αποδέχομαι διορισμό και συμμετοχή μου σε Γνωμοδοτική και Οργανωτική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας για τις εκδηλώσεις εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821». Οπως προκύπτει, ο ίδιος δεν θέλει να συμμετέχει στην επιτροπή, ενώ γεννά ερωτηματικά το πώς προτάθηκαν τα μέλη χωρίς καν να ερωτηθούν. Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages