ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ: ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ Κ. ΠΤΩΧΕ ΓΟΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΏΝ; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ: ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ Κ. ΠΤΩΧΕ ΓΟΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΏΝ;


 ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ κ. ΠΤΩΧΕ; 


    Μάθαμε ότι τη Δευτέρα 5 Φλεβάρη 2024 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου κι ένα απ΄ τα θέματα είναι η έγκριση των όρων Δημοπράτησης του έργου “Ανάπλαση Κεντρικής πλατείας Καποδιστρίου Φιλιατρών”, προϋπολογισμού 3,3 εκατομμυρίων ευρώ. Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ερωτούν το νέο Περιφερειάρχη: γιατί τόση βιασύνη να “αναπλάσετε” την πλατεία Φιλιατρών κ. Πτωχέ;

  Γιατί αθετείτε τις υποσχέσεις σας προς τον λαό των Φιλιατρών; Που είναι η δημόσια διαβούλευση προς την τοπική κοινωνία; Οι μεθοδεύσεις σας δείχνουν πολιτική ασέβεια – ανεντιμότητα, είναι ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ. Ο προκάτοχός σας έδειξε μια ΕΜΜΟΝΗ αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες της πόλης, ώστε να πραγματοποιηθεί ΕΝΑ και μοναδικό έργο στα Φιλιατρά τεράστιου προυπολογισμού. Έργο που έχουν απορρίψει με τις αποφάσεις τους ως ΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ, το Κοινοτικό συμβούλιο Φιλιατρών, το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας και το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. κ. Περιφερειάρχη υπάρχει αντιπρόταση στην χρηματοδότηση Α. Τρίτσης με άλλα έργα ψηφισμένα από όλα τα συμβούλια την οποία εσείς δεν αποδέχεστε. 

   Το μόνο που μπορεί να εξηγήσει αυτή τη βιασύνη, είναι η εκτίμηση ότι κάποιοι θα επωφεληθούν. Κάποια άλλα συμφέροντα ενδιαφέρονται ώστε να εκταμιευθούν τόσα πολλά χρήματα για ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ έργο βιτρίνας, άχρηστο για την πόλη των Φιλιατρών. Που επιπλέον είναι δάνειο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα στενάξει να αποπληρώσει ο πτωχευμένος Έλληνας. κ. Πτωχέ, γνωρίζετε ότι τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχουν καταστήσει ΠΑΜΠΤΩΧΗ οι πολιτικές τις οποίες εσείς υπηρετείτε; Οι πολιτικές τύπου ανάπλαση της οδού Πανεπιστημίου Αθηνών, που μόνο ρημάδια άφησε πίσω της; Θα σας γυρίσει μπούμερανγκ αυτή η πολιτική σας αναλγησία. 

   Δρομολογείτε τα πράγματα, ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ και με ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, πιστά στον αγώνα που έχουμε δώσει τα τελευταία 3 συνεχόμενα χρόνια μαζί με τους θεσμικούς και συλλογικούς φορείς σας λέμε ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ σε οποιαδήποτε δεσμευτική ενέργεια πχ δημοπρασία ή σύμβαση, γιατί θα μας βρείτε απέναντί σας. ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ! Να δοθούν η μελέτη και τα αρχιτεκτονικά σχέδια στη δημοσιότητα. Είναι ζήτημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.  

Φιλιατρινές/οι, η πλατεία των Φιλιατρών χρήζει επεμβάσεων, δεν χρειάζεται ξήλωμα.

Το έργο που μας ετοιμάζουν θα καταστρέψει την πλατεία και θα επιφέρει αλλαγές  στην καθημερινότητά μας.

Μην ξεχνάτε τον στόχο μας ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

 

 Φιλιατρά, 2 Φλεβάρη 2024                           

                                                                                               Κείμενο μελών

                                                                                     ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages