Αδελφοποίηση συλλόγων Τριφυλίας- Σίφνου στην κοπή πίτας συλλόγου απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Αδελφοποίηση συλλόγων Τριφυλίας- Σίφνου στην κοπή πίτας συλλόγου απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας


 Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας Μεσσηνίας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και συγκίνηση την αδελφοποίησή του με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του.

Μετά την ένωσή του ο Σύλλογός μας με τους Μακεδόνες Αδελφούς μας, του Συλλόγου Γυναικών Πυλαίας, αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με χρώμα και άρωμα της νησιωτικής μας Ελλάδας με το νησί της Σίφνου. Η Μεσσηνία ταξιδεύει απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας και ενώνεται με Συλλόγους που ως κοινό σκοπό έχουν με ομόνοια να μάχονται για το πάντρεμα των παραδόσεων και των εθίμων μας και την προώθηση των πολιτιστικών μας  δρώμενων.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες αρχικά για την αποδοχή της πρότασής μας για αδελφοποίηση, και εν συνεχεία για την υπέροχη και τιμητική παρουσία των μελών και εκπροσώπων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου, τα μέλη της χορευτικής ομάδας του που γέμισαν την αίθουσα με το χαμόγελο τους και την ζωντανή ορχήστρα που μας μετέφερε με τους παραδοσιακούς ήχους της στο νησί τους!

Δόθηκαν παραδοσιακά κεράσματα και από τους δύο συλλόγους και παρουσιάστηκαν επίσης παραδοσιακοί χοροί της Πελοποννήσου από τον Μορφωτικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά που στάθηκε δίπλα μας και σε αυτό το ιστορικό βήμα του Συλλόγου μας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους :

Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κο Ψυρρόπουλο

Τον Αντιδήμαρχο κο Καραβαγγέλη

Τους παρόντες Δημοτικούς Συμβούλους

Τον Αντιπεριφερειάρχη  Αττικής κο Βλάχο

Τον Βουλευτή Μεσσηνίας κο Χρυσομάλλη

Τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σίφνου κο Ραφελέτο

Τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου κο Σούλη

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Σίφνου

Τους φίλους και τα Μέλη των Συλλόγων μας.

Με εκτίμηση,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αδαμοπούλου Αργυρώ                              ΤΑ ΜΕΛΗ                             Αδαμοπούλου Ελένη Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages