Επιτυχία του 2ου Δημοτικού Κυπαρισσίας σε Αγώνες.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Επιτυχία του 2ου Δημοτικού Κυπαρισσίας σε Αγώνες..

Ανακοίνωση εξέδωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο με αφορμή την μεγάλη του επιτυχία σε Σχολικούς αγώνες όπου τονίζεται 'Ο Δ/ντής του 2ου Δ. Σχ. Κυπαρισσίας κ. Νικ. Τζώνης, οι εκπ/κοί, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας αισθανόμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Σχολείου μας, η οποία προκρίθηκε στον Τελικό αγώνα του πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων Ν. Μεσσηνίας, για το Σχ. Έτ. 2008-09, που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα την ερχόμενη Παρασκευή , 29-5-2009 στο γήπεδο της ΤΕΝΤΑΣ .
Τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια , κυρίαρχα στους μαθητές – αθλητές μας και στο Γυμναστή μας κ. Παν. Χήναρη ο οποίος τους προετοίμασε κατάλληλα. Η μεθοδικότητα, η σκληρή δουλειά, η αποφασιστικότητα και η μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των αθλητών μας , τους ‘’ όπλισε ‘’ με το αθλητικό πνεύμα που πρέπει να διακατέχει τον κάθε αθλητή να προσπαθεί και μ’ επιμονή κι υπομονή να φθάνει στη νίκη , όχι μόνο στους αθλητικούς αγώνες, αλλά και στη ζωή, συνέχεια, αφού οι μαθητές – αθλητές μας είναι κυρίως της ΣΤ΄ τάξης και σε λίγες ημέρες θ΄ αποφοιτήσουν από το Δημοτικό .
Τέτοιες προσπάθειες είναι αξιοθαύμαστες και παράδειγμα προς μίμηση απ’ όλο το μαθητικό πληθυσμό, αφού δείχνουν το παράδειγμα ότι στη ζωή μας πρέπει να βάζουμε στόχους και με συνεχή προσπάθεια να επιδιώκουμε να τους κατακτήσουμε. Σημειωτέον ότι οι μαθητές – αθλητές μας δεν παραμελούν και τη μελέτη τους κι αυτό είναι που έχει τη μεγαλύτερη αξία και τους κάνει πιο δυνατούς. Ακόμα θέλουμε να συγχαρούμε και τους άξιους γονείς των μαθητών μας και τους ευχόμαστε τα παιδιά τους να έχουν καλή πρόοδο. Αυτά τα τονίζω ως Δ/ντης αυτή, τη συγκεκριμένη στιγμή , προτού έχουμε το αποτέλεσμα του τελικού ( καλοδεχούμενο και το θετικό αποτέλεσμα – θα το πανηγυρίσουμε ! ), γιατί σημασία έχει η συμμετοχή μας και η αδιάκοπη προσπάθειά μας .
Ευχόμαστε στους μαθητές – αθλητές μας καλή πρόοδο και καλή συνέχεια και στις άλλες Βαθμίδες της Εκπαίδευσής μας και να μας κάνουν πάντα περήφανους ! Η πορεία της ομάδας μας προς τον Τελικό της Παρασκευής 29/5/09, στην Καλαμάτα, με την ομάδα του Δημ. Σχολ. της Εύας ( Σχολεία της Περιφέρειας ) , για το Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης πέρασε μέσα από τους αγώνες...'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages