Τραγικό τροχαίο στο δρόμο παγίδα Φιλιατρά- Μαράθου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Τραγικό τροχαίο στο δρόμο παγίδα Φιλιατρά- Μαράθου

ΕΝΑ ακόμα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στις 6 τα ξημερώματα της 15ης Μαΐου στον Δρόμο παγίδα Φιλιατρών - Μαράθου κοντά στο επικίνδυνο γεφυράκι στην πειροχή του Λαγκούβαρδου με θύμα ένα νέο άτομο και ένα ελαφρά τραυματία. Το μοιραίο τροχαίο εκτυλίχθηκε όταν το σκούρο μπλε Nissan Primera με αριθμό κυκλοφορίας ΖΜΝ 5998 κατευθυνόταν από Μάραθο προς Φιλιατρά. Πολύ λίγο πριν το γεφυράκι του Λαγκουβάρδου εξετράπη της πορείας του πέφτοντας επάνω στον τοίχο της μάντρας που βρίσκεται εκεί.
Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του 47 ετών κάτοικος Ανω Καλαμακίου Αττικής ενώ ο 44χρονος συνοδηγός του κάτοικος Κυψέλης Αττικής διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ελαφρά τραυματισμένος.
Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διεξάγει το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας Γαργαλιάνων καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση ς. Το ατύχημα αυτό είναι ένα από τα δεκάδες ατυχήματα που συμβαίνουν στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς οι οδηγοί έρχονται από μεγάλη ευθεία, και ξαφνικά βρίσκονται μπροστά σε τρεις απότομες διαδοχικές στροφές (δεξιά, αριστερή και πάλι δεξιά) και όλα αυτά σε στενό σημείο του δρόμου. Στα ατυχήματα συμβάλλουν και τα χόρτα που κρύβουν τις όποιες προειδοποιητικές πινακίδες υπάρχουν.
Τα συχνά ατυχήματα έχουν επισημανθεί απο τους κατοίκους της περιοχής καθώς δεν εξασφαλίζεται ορατότητα ενώ το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου έχει επισημανθεί αρκετές φορές στην Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας αλλά ΟΥΔΕΙΣ κάνει κάτι για να γίνει μια νέα χάραξη και να δημιουργηθεί νέο γεφυράκι που θα είναι πιο ασφαλές από τις 3 διαδοχικές στροφές που βρίσκονται στο σημείο
.

Pages