ΥΠ.ΠΟ: Ερχονται για αθλητικές υποδομές στο Νομό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΥΠ.ΠΟ: Ερχονται για αθλητικές υποδομές στο Νομό

ΤΟ δίδυμο Σαμαράς- Ιωαννίδης θα έρθουν για εξαγγελίες στο Νομό μας τα επόμενα 24ωρα σχετικά με τις αθλητικές υποδομές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 936FM σήμερα το πρωί ο υπουργός Πολιτισμού συνατήθηκε με τον αρμόδιο υφυπουργό και του ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών για σημαντικά έργα. Αυτά μεταξύ άλλων είναι το νέο στάδιο της Καλαμάτας, η αναβάθμιση της 'Τέντας', δημιουργία αποδυτηρίων σε γήπεδα ενώ υπάρχει και το αίτημα για το γήπεδο της Ελαίας στο Δήμο Αυλώνος. Για το γήπεδο αυτό ενώ υπήρχαν απο την τότε Γ.Γ.Α. 100.000 ευρώ η Νομαρχία Μεσσηνίας τα κατένειμε αλλου με άγνωστους λόγους και μετά υλοποιήθηκε 2 φορές μελέτη- η οριστική υπάρχει στο Δήμο- για τα αποδυτήρια, χλοοτάπητα και διαμόρφωση του γηπέδου. Προφανώς ο κ. Δράκος που κατάγεται απο την Ελαία μέχρι σήμερα ακόμα το έργο του είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ λένε κάτοικοι της περιοχές.
Πάντως οι αθλητικές υποδομές της Μεσσηνίας ,τα αθλητικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και αυτά που προγραμματίζονται θα είναι το αντικείμενο της «καθόδου » στην Μεσσηνιακή Πρωτεύουσα της ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Κατά την παραμονή τους στην Καλαμάτα ο κος Σαμαράς και ο κος Ιωαννίδης αναμένεται να κάνουν ανακοινώσεις σχετικά με την ανάπτυξη και την βελτίωση των αθλητικών υποδομών στη Μεσσηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages