Οι φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας απο τη ματιά διεθνούς διαιτητή - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Οι φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας απο τη ματιά διεθνούς διαιτητή

Κυριακή 3/5/2009
ΘΡΥΛΙΚΗ επέλαση σε ένα αγώνα Κυπέλλου που θύμιζε σήριαλ και για μια ακόμα φορά απέδιξε τις αντοχές ο Ολυμπιακός μέσα απο την διαδικασία των πέναλτι. Αυτή την φορά οι φάσεις που προκάλεσαν το ενδιαφέρον αποτυπώνονται με τα μάτια ενός έμπειρου μεγάλου διαιτητή μεγαλου βεληνεκούς με Μεσσηνιακή καταγωγή μιλώντας στον 936FM.
Ο Ηρακλής Τσίκινης ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις του τελικού του κυπέλλου hellas online του ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού. O πρώην διαιτητής μιλώντας για λογαριασμό της εκπομπής "Στρογγυλή Θεά" που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα 4 ως 6 το απόγευμα προσπάθησε να ρίξει φως στις αμφισβητούμενες φάσεις του τελικού. Όπως δήλωσε όμως και ο ίδιος, αυτές ήταν ελάχιστες έως ανύπαρκτες με τη διαιτησία να παίρνει υψηλό βαθμό για το έργο της στο "ΟΑΚΑ"
Αναλυτικά τα όσα είπε για τις σημαντικότερες "αμφισβητούμενες" φάσεις:
- Για το πρώτο γκολ του Μπλάνκο είπε ότι η φάση είναι οριακή και πολύ δύσκολη για τον βοηθό, με τον Αργεντινό να φαίνεται ελάχιστα οφσάιντ. Ωστόσο δικαιολόγησε απόλυτα τον βοηθό για την απόφασή του λέγοντας ότι επρόκειτο για πάρα πολύ δύσκολη φάση.
- Για τον πανηγυρισμό του Γκαλέτι και την δεύτερη κίτρινη κάρτα που απέφερε την αποβολή του τόνισε ότι σωστά την αντίκρισε.
- Για την αποβολή του Σωτήρη Κυργιάκου, δήλωσε ότι σωστά ο διαιτητής άσκησε πειθαρχικό έλεγχο στον πάγκο και τον απέβαλε για την συμπεριφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages