Αντώνης Σαμαράς: « Η Κυβέρνηση είναι παντός καιρού » - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Αντώνης Σαμαράς: « Η Κυβέρνηση είναι παντός καιρού »

Δευτέρα 4/5/2009
Η Κυβέρνηση είναι παντός καιρού αντέχει, δηλώνει σε συνέντευξη του ο Υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς στο σημερινό Φύλλο της εφημερίδας Realnews . Μία δήλωση που μπορεί να σημαίνει πολλά .Μεταξύ αυτών και την απόρριψη των σεναρίων πρόωρων εκλογών. Παράλληλα δηλώνει για μία ακόμα φορά την πίστη του στον Καραμανλή προσθέτοντας « Η μετά Καραμανλή εποχή – όπως την λέτε εσείς – αργεί πολύ ακόμα . αυτή την άποψη δεν την αλλάζω .. »
Αναγνωρίζει λάθη από τον κο Αριστοτέλη Παυλίδη ,όχι όμως ενοχή και τον καλεί μετά να πράξει μετά την ψηφοφορία « ότι του υπαγορεύει η δική του συνείδηση ». Και φυσικά πιστός στην Κυβερνητική γραμμή ,ο κος Αντ. Σαμαράς απενοχοποιεί τη λευκή ψήφο. « Λευκή ψήφος στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει παραπομπή ,όπως ακριβώς εισηγήθηκε η Νέα Δημοκρατία » . Αλλά και με τους Βατοπεδινούς ο κος Σαμαράς τηρεί προσεκτική στάση .Δηλώνει αντίθετος « στο κυνήγι μαγισσών » και στην κατασκευή αποδιοπομπαίων τράγων.
Για τις εκλογές βάζει το ερώτημα « Μέσα σε μια τέτοια διεθνή κρίση πρέπει να μπούμε σεπροεκλογική περίοδο ? Θα την αντέξει το πολιτικό μας σύστημα και η Οικονομία μας ?»
Το όραμα του σαν Υπουργός Πολιτισμού είναι « Να αποκτήσουμε μακροχρόνια πολιτιστική στρατηγική. Αυτό είναι το στοίχημα μου. Και είμαι βέβαιος ότι τελικά θα κερδiθεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages