Γκέλα Α.Ο.Κ. 1-1 με τον Μιλτιάδη Πύργου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Γκέλα Α.Ο.Κ. 1-1 με τον Μιλτιάδη Πύργου

Δύο πολύτιμους βαθμούς -αφού θα μπορούσε καλύτερα- απώλεσε χθές στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Δ’ εθνική η Κυπαρισσία που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στον Πύργο με τον Μιλτιάδη. Ηταν ένα μέτριο και άδικο αποτέλεσμα που προήλθε με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ηγήθηκαν άμεσα με το... καλημέρα με τον νεαρό Πέτρο Καλογερόπουλο και η Κυπαρισσία απάντησε στα μέσα του ημιχρόνου με τον... συνήθη ύποπτο Δημήτρη Μικελάτο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Κυπαρισσία “στραβοπάτησε” μετά από 8 συνεχόμενες νίκες που είχε!
Δεν νίκησε κανένας πρωτοπόρος! Ετσι η έδρα του Μιλτιάδη “μίλησε” για μία ακόμη φορά και ένας ακόμη διεκδικητής του τίτλου δεν μπόρεσε να περάσει νικηφόρα από το γήπεδο του Πύργου. Η Σπερχογεία και η Πύλος έχασαν και η Κυπαρισσία έφυγε με την ισοπαλία. Μάλιστα η ομάδα του Χρήστου Γερολυμάτου θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένη που πήρε τον βαθμό, μιας και οι γηπεδούχοι είχαν πιο πολλές αριθμητικά ευκαιρίες και είχαν
για περισσότερη ώρα τον έλεγχο του παιχνιδιού, πιέζοντας την εστία του Μπίζου.
Μετά από αυτή την ισοπαλία, η διαφορά της Κυπαρισσίας από την Σπερχογεία μειώθηκε
στους δύο βαθμούς και το μεταξύ τους ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή θα κρίνει πολλά στην υπόθεση “άνοδος”.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Σ. Χίντα, Α. Χίντα, Π. Καλογερόπουλος, Μπαχούμας, Λαμπρόπουλος, Λυμπερόπουλος, Καραμπότσος (77’ Κυριακόπουλος), Λίτσας, Διαμαντόπουλος, Νικολόπουλος, Πανταζόπουλος (89’ Μαθιός).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Στρατικόπουλος, Γεωργόπουλος, Σιγέρης, Κουρκουμέλης, Ανδρουτσής (27’ λ. τρ. Στασινός), Γεωργόπουλος, Μικελάτος, Κιούτακ (70’ Διονυσόπουλος), Εκμετζίδης, Λυδιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages