Βήμα προόδου ο δεματοποιητής λένε οι Δήμαρχοι - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Βήμα προόδου ο δεματοποιητής λένε οι Δήμαρχοι

24/2/2010
Σημαντικό βήμα προόδου, χαρακτήρισαν την εφαρμογή της δεματοποίησης που χρησιμοποιεί ως μέθοδο διαχείρισης απορριμμάτων ο Δήμος Πύργου, οι δήμαρχοι Καλαμάτας, Νίκας Παναγιώτης και Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης που επισκέφθηκαν χθες το χώρο για να δουν πως λειτουργεί, τους οποίους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος με τους αντιδήμαρχους Αντρέα Ανδρικόπουλο και Κώστα Μποσμή.
Οι δύο Δήμαρχοι μαζί με Δημοτικούς Συμβούλους επισκέφθηκαν το «Ποτόκι» Κολιρίου όπου είδαν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης μεθόδου προκειμένου να την εφαρμόσουν και στους δικούς τους Δήμους. Επεσήμαναν πως ο Δήμος Πύργου και ο Δήμαρχος με την υλοποίηση του τρόπου αυτού διαχείρισης των απορριμμάτων δείχνουν πως σέβονται τους πολίτες τους.
«Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάσταση που είμαστε στην Μεσσηνία, όχι με ευθύνη των Δημάρχων και δεν έχουμε κάνει τα βήματα τα οποία έχουν γίνει εδώ στον Πύργο με πολύ μεγάλες προσπάθειες από το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή. Έχουμε άποψη πλέον για τις οσμές, για τον τρόπο λειτουργίας του μηχανήματος. Γνωρίζουμε ότι είναι μια προσωρινή λύση στο πρόβλημα. Γνωρίζεται και εσείς ότι η διαχείριση είναι θέμα της πολιτείας" τόνισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ Παναγιώτης Νίκας.
«Σέβονται τους πολίτες τους»
Ο δήμαρχος Κυπαρισσίας κ Γιώργος Σαμπαζιώτης τόνισε πως η πρωτοβουλία του Δήμου Πύργου και του Δημάρχου Μάκη Παρασκευόπουλου στο να προχωρήσει στην προσωρινή αυτή λύση της διαχείρισης των απορριμμάτων δείχνει «σέβονται τους πολίτες τους».
«Πραγματικά σήμερα είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε αυτό το χώρο όπου γίνεται η πρώτη κίνηση η οποία είναι κίνηση πρωτοβουλίας ενός Δημάρχου και ενός Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος μέσα από τόσες πολύ μεγάλες δυσκολίες κατάφερε τελικά να υλοποιήσει. Το λέμε αυτό όχι για να πούμε ότι βρήκαμε τη λύση του προβλήματος, αλλά για να πούμε ότι έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα σαν αυτό που ζητάμε από τους πολίτες. Να υποστηρίξουν βήματα καλυτέρευσης του τρομερού φαινομένου διαχείρισης των απορριμμάτων που δυστυχώς από την ελληνική πολιτεία δεν έχει επιλυθεί, και δεν έχουν γίνει τα βήματα που είναι υποχρεωμένη να κάνει για αυτή τη διαδικασία, ερχόμαστε εμείς οι Δήμαρχοι να διαχειριστούμε το πρόβλημα" επεσήμανε ο κ Σαμπαζιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages