Εμφαση στο τουριστικό προιόν αναφέρει η ΝΕΠΤ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Εμφαση στο τουριστικό προιόν αναφέρει η ΝΕΠΤ

27/2/2010
Η Μεσσηνία είναι ένας Νομός με μεγάλες δυνατότητες στον τουριστικό τομέα. Νέες επενδύσεις και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες ενισχύουν και καθιερώνουν τη Μεσσηνία ως ποιοτικό τουριστικό προορισμό. Η ΝΑΜ/ΝΕΤΠ, θέλοντας να συμβάλλει στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας στο νομό μας έχει προγραμματίσει αυτή την περίοδο δράσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.
Συμμετέχει λοιπόν ο νομός μας στην τουριστική έκθεση νέων και ειδικών μορφών τουρισμού ACTIVE TRIP που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από 26-28 Φεβρουαρίου , επιθυμώντας να ενισχύσουμε το θεματικό τουρισμό. Στο εξωτερικό , συμμετείχαμε στις Διεθνείς Τουριστικές εκθέσεις B.I.T. στο Μιλάνο της Ιταλίας και F.RE.E. στο Μόναχο της Γερμανίας από 18-22 Φεβρουαρίου.
Επίσης θα έχουμε παρουσία στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις IN TOUR MARKET στη Μόσχα από 13-16 Μαρτίου και Ι.Τ.Β. στο Βερολίνο της Γερμανίας από 10-14 Μαρτίου, όπου εκεί έχει προγραμματισθεί από την Επιτροπή μας, να δοθεί στο κέντρο τύπου της έκθεσης, press conference σε προσκεκλημένους δημοσιογράφους και διαμορφωτές γνώμης, προκειμένου να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας. Είναι σημαντικό να προβληθεί έτι περισσότερο ο νομός μας, στη Γερμανική αγορά και να βοηθηθούν οι νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, καθώς και οι αεροπορικές εταιρείες που έχουν προγραμματίσει τις νέες αεροπορικές συνδέσεις, με το νομό μας.

Απο Δελτίου Τύπου της ΝΕΠΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages