Θησέας και Βιολογικός απασχόλησαν τον Δήμαρχο στην Περιφέρεια Πελοπννήσου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Θησέας και Βιολογικός απασχόλησαν τον Δήμαρχο στην Περιφέρεια Πελοπννήσου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στη Περιφέρεια για το έργο του Βιολογικού και τον 'Θησέα΄είχε ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης όπου για τον μέν Θησέα τόνισε ότι 'υπάρχει εμφανής καθυστέρηση σε όλους τους Δήμους της χώρας καθώς η Κυβερνηση έχει προβεί σε αναστολή εγκρίσεων δημοπράτησης των έργων και μας ανέφεραν ότι αυτές αναμένονται ' για να συμπληρώσει ότι 'ο Δήμος έχει καταθέσει τον σχετικό φάκελλο απο το περασμένο Αύγουστο που περιλαμβάνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην παραλιακή ζώνη της πόλης και ακόμα δεν έχουμε πάρει το πράσινο φως για την προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού'. Εξέφρασε αμφιβολίες πάντως ότι οι πόροι του Θησέα θα ενσωματωθούν στο νέο σχέδιο Καλλικράτης με ότι συνεπάγεται αυτό για την κατανομή κονδυλίων.
Σχετικά με τον Βιολογικό καθαρισμό ο κ. Σαμπαζιώτης πρόσθεσε ότι "η συνάντηση αφορούσε Δήμους που έχουν γέφυρα με το 3ο Κ.Π.Σ. όπως οι Δήμοι Γυθείου, Νέστορος και Κυπαρισσίας, όπου προέκυψε ότι οι ενέργειες που καταβάλλει η Διαχειριστική αρχή Περιφέρειας θα υλοποιούνται εφεξής απο την Διαχειριστική αρχή του υπουργείου Οικονομικών και αυτή είναι η μόνη διαφορά με την παρακολούθηση του έργου και την υλοποίησή του' για να προσθέσει ότι 'δεν αλλάζει τίποτα σε ότι αφορά την κατασκευή του έργου και ισχύει ότι ίσχυε μέχρι σήμερα με το νέο καθεστώς όπου ουσιαστικά την διαχειριστική επάρκεια για τον Δήμο θα την χορηγήσει η αρμόδια αρχή του υπουργείου Οικονομικών και όχι της Περιφέρειας όπως γινόταν μέχρι σήμερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages