Προς κάθε κατεύθυνση οι έρευνες για τις μολότωφ στο Λύκειο Φιλιατρών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Προς κάθε κατεύθυνση οι έρευνες για τις μολότωφ στο Λύκειο Φιλιατρών

23/2/2010
ΤΟ είδαμε και αυτό: Μολότωφ σε σχολείο! Μετά το περιστατικό με την παραβίαση του γραφείου του Διευθυντή του Λυκείου Φιλιατρών οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση για την αναζήτηση των δραστών και δεν αποκλείεται να προέρχονται απο το στενό περιβάλλον του σχολείου. Μάλιστα ο διευθυντής του Λυκείου, αναφέρει ότι ζημιές υπάροχυν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους εκτυπωτές που έχουν καεί όπως και σε γραφεία, ενώ μικρότερες είναι οι ζημιές σε βιβλία καθώς τα περισσότερα είναι μέσα σε ντουλάπες. Σχετικά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές βρίσκονται τα αρχεία του σχολείου σε ηλεκτρονική μορφή, για τα οποία όμως υπάρχουν αντίγραφα και έτσι παρά την καταστροφή έχουν διασωθεί.
Ωστόσο το γραφείο στο οποίο έσκασε η μια απο τις 2 μολότωφ χρειάζεται άμεσα ολική επιδιόρθωση. Προβληματισμένος εμφανίστηκε πάντως ο δήμαρχος Αλκης Ξύγκας βαναφέροντας για το συμβάν: «Δυστυχώς αυξάνονται απο ότι βλέπουμε τα κρούσματα παρανομίας στα Φιλιατρά τον τελευταίο καιρό, κλοπές ληστείες, διαρρήξεις. Θεωρούμε ότι κάτι πρέπει να αναθεωρηθεί σε σχέση με την αστυνομική δύναμη και την δράση της στην πόλη των Φιλιατρών, είναι προφανές πλέον. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε την Δευτέρα το πρωί (σ.σ. σήμερα) να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επανέλθουν όλα στην κανονική τους μορφή. Θα ζητήσουμε όμως από την πολιτεία να εντατικοποιήσει την ασφάλεια του πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages