Τραγική αδιαφορία αρμοδίων για το δρόμο Μαράθου-Αγ. Κυριακής με ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Τραγική αδιαφορία αρμοδίων για το δρόμο Μαράθου-Αγ. Κυριακής με ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο

ΤΡΑΓΙΚΟ θάνατο βρήκε ένας ακόμα νέος άνθρωπος στο δρόμο -καρμανιόλα Αγίας Κυριακής- Μαράθου κοντά στην περιοχή του ρέματος Λαγκούβαρδου βυθίζοντας στο πένθος την Κυπαρισσία. Πιο συγκεκριμένα ήταν 7 τα ξημερώματα όταν το όχημα που οδηγούσε με κατεύθυνση απο Μάραθο προς Φιλιατρά ο 44χρονος Ευστράτιος Φακωτάκης, υπάλληλος της Εθνικής τράπεζας, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο με αποτέλεσμα να συρθεί το ΙΧ σε καλαμιές και στην συνέχεια να καταλήξει στο παρακείμενο ρέμα. Αργότερα κατάφερε να απεγκλωβιστεί ο συνοδηγός του ένας 45χρονος ομογενής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ ο άτυχος 44χρονος δεν κατάφερε να επιβιώσει. Ηδη η σορός του έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο του Ρίο για νεκροψια και νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Γαργαλιάνων.
Το χαμογελαστό παιδί που αγάπησε όλη η πόλη ήταν πατέρας 2 ανήλικων παιδιών και διακρινόταν για το ήθος του και την άριστη επαφή με τον κοινωνικό ιστό της πόλης αφού πολλές φορές είχαμε συναλλαγές μαζί του στη τράπεζα που εργαζόταν. Η συνοδεία στην τελευταία του κατοικία θα πραγματοποιηθεί αύριο χωρις να έχουν γίνει ακόμα ανακοινώσεις. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στους οικείους τους εκλιπόντος. σο για το δρόμο που συνέβη το ατύχημα η αδιαφορία των αρμοδίων για επέμβαση εκφράστηκε εδώ και καιρό απο τους γειτονικούς Δήμους και τους πολίτες που γίνονται μάρτυρες τέτοιων συμβάντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages