Παράγοντες της πολιτικής και Αθλητικής ζωής του Νομού στο χορό του Παντριφυλιακού Καλονερού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Παράγοντες της πολιτικής και Αθλητικής ζωής του Νομού στο χορό του Παντριφυλιακού Καλονερού


15/2/2010
ΜΕ προσωπικότητες και προσκεκλημένους απο την πολιτική και αθλητική ζωή του Νομού ολοκληρώθηκε ο Αποκριάτικος χορός του Παντριφυλιακού Καλονερού που διεξήχθη στο κέντρο Πετρινο Μπαλκόνι του ομώνυμου διαμερίσματος. Το πρωτοπόρο στην κατηγορία του Καλονερό σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα διασκέδασε μετά ευχών για την ολοκληρωση της αγωνιστικής χρονιάς παρουσία των παικτών και φίλων της ομάδας. Μάλιστα ο δραστήριος Πρόεδρος της Ομάδας κ. Σάκης Γαλάνης έκανε μνεία τόσο στις προσφορές προς την ομάδα απο ιδιώτες καθώς φέτος αγωνίστηκε χωρίς χρηματοδότηση απο το Δήμο Αυλώνος και την ΕΠΣΜ!
Μπορούμε και στεκόμαστε ψηλά όταν έχουμε στόχους επισήμανε ο κ. Γαλάνης και προέβη σε αναφορά για τα έργα στο γήπεδο της Ελαίας που ξεκινούν την Άνοιξη μετά την χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε απο τον πρώην υπουργό Πολιτισμού και νύν Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Σαμαρά. Παράλληλα ευχαρίστησε τον τέως Πρόεδρο και νεφροπαθή κ. Αρη Γκόγκα, τα στελέχη της ομάδας και τους τοπικούς φορείς. Με λόγια υπέρ του αθλητισμού μίλησαν τόσο ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης και Γιάννης Φιλντίσης που έδωσαν το παρών παρουσία και του κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο παράδειγμα αθλητικής άμιλλας που δίνει ο ΠΑΟ Καλονερού εδώ και χρόνια.
Αργότερα προσήλθαν τόσο ο Νομάρχης και Πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δράκος που κατάγεται απο την Ελαία αλλά και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Μ. κ. Αριστείδης Σταθόπουλος ο οποίος έμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες εξαίροντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος για την ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages