Σε κατάληψη το ΙΚΑ Φιλιατρών με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Σε κατάληψη το ΙΚΑ Φιλιατρών με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.


ΣΕ κατάληψη επ αόριστον προχώρησε με ομόφωνη απόφασή του σε έκτακτη συνεδρίασή του, το Δ.Σ. Φιλιατρών για την υπολειτουργία του ΙΚΑ της πόλης ζητώντας απο την ηγεσία του Οργανισμού και την Πολιτεία να διαθέσουν προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία. Πιο αναλυτικά "Το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατρών συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 3/2/2010 και ώρα 10.15 π.μ. με θέμα τη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.
Κατόπιν των άκαρπων επανειλημμένων οχλήσεων στη Διοίκηση του ΙΚΑ για τη στελέχωση του γραφείου, την καθημερινή απίστευτη ταλαιπωρία των ασφαλισμένων και την αντίθετη άποψη όλων των πολιτών με την πιθανή σκέψη της Διοίκησης για διακοπή της λειτουργίας του,
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΟΜΟΦΩΝΑ (αρ. αποφ. 31) αποφάσισε ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ από σήμερα 3/2/2010 και ώρα 12.00 μ.μ. για όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι την επίλυση του προβλήματος λειτουργίας του, με τη συμμετοχή σύσσωμου του Συμβουλίου , των φορέων και πολιτών της πόλης."

Οι μαζικοί φορείς συγκεντρώθηκαν στο ΙΚΑ παρουσία του Περιφερειάρχη ΙΚΑ κ. Καλαμαρά ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση και απλά έφυγε λίγη ώρα αργότερα, ενώ οι διαμαρτυρίες απο τους κατοίκους ήταν έντονες για την εξυπηρέτησή τους που πλέον γίνεται στη Κυπαρισσία. Παρόμοι πρόβλημα αντιμετωπίζει και το ΙΚΑ Γαργαλιάνων.
Το μεσημέρι ο Δήμαρχος Φιλιατρών οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας και απολογήθηκε για παράβαση του νόμου περι παρακώλυσης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages