Πλούσιος ο εορτασμός του Πολιούχου των Φιλιατρών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Πλούσιος ο εορτασμός του Πολιούχου των Φιλιατρών

6/2/2010
Ο Δήμος Φιλιατρών για τον εορτασμό του Πολιούχου του, Αγίου Χαραλάμπους, θα πραγματοποιήσει και φέτος διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις στις 9 και 10 Φεβρουαρίου.
Τις εκδηλώσεις αυτές έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους :
Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς, η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου, Υπουργοί, Υφυπουργοί, Βουλευτές, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Νομάρχης Μεσσηνίας, Εκπρόσωποι της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπρόσωποι κομμάτων του Νομού, Δικαστικών και λοιπών Αρχών, Διευθυντές υπηρεσιών, Ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι του Λιμενικού, Πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων, αντιπρόσωποι τύπου και Μ.Μ.Ε. και όλο το Χριστεπώνυμο πλήθος. Το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων έχει ως εξής :
ΤΡΙΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010
Ώρα : 5.50΄μ.μ. Συγκέντρωση προ του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου, της Δημοτικής Αρχής και των λοιπών Αρχών του τόπου, καθώς και της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων για την υποδοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών.
Ώρα :6.00΄μ.μ. Άφιξη των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών και έναρξη της τελετής του Μεγάλου Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού.
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010
Ώρα : 7.00΄π.μ. Η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών θα παιανίσει το εωθινό στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.
Ώρα : 9.30΄π.μ. Παράταξη Φιλαρμονικών, αγημάτων Στρατού και Αεροπορίας, Προσκόπων και σχολείων προ του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου κατά τις οδηγίες των τελεταρχών.
Ώρα: 10.00΄π.μ. Πέρας προσελεύσεως επισήμων στον Ιερό Ναό.
Ώρα: 10.30΄π.μ. Εκκίνηση της Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος σε κεντρικές οδούς της Πόλης. Στην κεντρική πλατεία θα ψαλεί δέηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages