Και φέτος στα Φιλιατρά... το Καρναβάλι των Φούληδων! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Και φέτος στα Φιλιατρά... το Καρναβάλι των Φούληδων!

2/2/2010
Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζονται τα Φιλιατρά για το "Καρναβάλι των Φούληδων".
Και φέτος οι διοργανωτές υπόσχονται ένα τρελό ξεφάντωμα τόσο για μικρός όσο και για μεγάλους. Ήδη από το Δημοτικό συμβούλιο έχει αποφασιστεί το ύψος του ποσού που θα διατεθεί για την διοργάνωση, τα άρματα και τις στολές που θα χρησιμοποιηθούν.
Παράλληλα έχουν γίνει και συζητήσεις από πλευράς Δήμου και πολιτιστικών συλλόγων αλλά και με πολίτες που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στην ημέρα της χαράς και με μυστικότητα ετοιμάζουν τα άρματα τους για την συμμετοχή στο καρναβάλι των Φιλιατρών.
Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, θα υπάρχει μεγάλος παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα θα υπάρχουν κλόουν και ζογκλέρ.
Την Κυριακή 14 του μήνα ο Μπόμπ ο σφουγκαράκης, ο μίκυ ή Μίνι, και ο μεγάλος μας Guest Star GammyBear θα παρελάσουν, θα χορέψουν θα παίξουν θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους που θα επισκεφθούν τα Φιλιατρά.Την Κυριακή των αποκριών, στις 3 το μεσημέρι θα γίνει η μεγάλη παρέλαση του καρνάβαλου, των αρμάτων αλλά και των πεζοπόρων τμημάτων του καρναβαλιού και η συμμετοχή του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη.
Μετά το τέλος της παρέλασης, θα ακολουθήσουν χοροί και και τραγούδια, μικρά δρώμενα και ταχυδακτυλουργικά νούμερα στην Κεντρική Πλατεία όπου θα γίνουν και οι απονομές των βραβείων.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα βραβεία που θα απονεμηθούν στα καλύτερα μεταμφιεσμένα γκρουπ (μετά την παρέλαση) είναι 300, 200 και 100 Ευρώ στον πρώτο, δεύτερο και τρίτο αντίστοιχα νικητή.

Πηγή: filiatranews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages