Απάντηση Αστυνομικού Διευθυντή για τον ΟΣΕ και αντιδράσεις φορέων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Απάντηση Αστυνομικού Διευθυντή για τον ΟΣΕ και αντιδράσεις φορέων

Δεν επιβεβαιώνεται η κ α τ α γ γ ε λ ί α για ύπαρξη οίκου ανοχής στα παλιά βαγόνια του ΟΣΕ στον σιδηροδρομικό σταθμό της Κυπαρισσίας, τονίζει ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας Γεώργιος Καραβίτης, απαντώντας σε σχετική επιστολή του δημάρχου Γιώργου Σαμπαζιώτη. Επίσης σημειώνει ότι η εγκληματικότητα στην περιοχή είναι περιορισμένη, ότι έχει ενημερωθεί ο ΟΣΕ προκειμένου να λάβει μέτρα. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καραβίτης σημειώνει μεταξύ άλλων: «Σας γνωρίζουμε ότι εκ μέρους της υπηρεσίας μας (Α.Τ. Κυπαρισσίας) έχει ενημερωθεί κατ‘ επανάληψη η τοπική διεύθυνση του ΟΣΕ, προκειμένου να λάβει πρόσθετα μέτρα ασφάλειας για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων τους, με αρνητικό ωστόσο αποτέλεσμα.
Σας γνωρίζουμε επίσης ότι η καταγγελία σας περί οίκου ανοχής στον χώρο δεν επιβεβαιώνεται, η δε εγκληματικότητα στην περιοχή σας είναι περιορισμένη. Επίσης σας γνωρίζουμε ότι τα θέματα υγιεινής είναι αρμοδιότητος της Διεύθυνσης Υγείας, και η υπηρεσία μας, εφ‘ όσον απαιτηθεί, είναι στη διάθεσή της για την παροχή κάθε νόμιμης συνδρομής. Τέλος σας γνωρίζουμε ότι για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει και μετά το σχετικό δημοσίευμα με την καταγγελία σας έχει διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία και έχει ανατεθεί στο Α.Τ. Κυπαρισσίας».

ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Διαφορετική άποψη έχουν εκφράσει οι φορεις της πόλης σε δηλώσεις τους στα τοπικα ΜΜΕ. Αρχικά να αναφέρουμε απο το δικό μας ρεπορτάζ ότι 1ον κάποιοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα απο μερίδα της κοινής γνώμης αλλά δεν το καταγγέλουν και σιωπούν αλλά αυτό φυσικά αποτελεί προβλημά τους, 2ον όπως τονίζει ο Εμπορικος Σύλλογος γιατί προκλητικά ο ΟΣΕ αδιαφορεί για το θέμα και δεν κινείται κάποιος αρμόδιος να ζητήσει ευθύνες όταν τα κρούσματα αυξάνονται εκθετικά; 3ον αναφέρεται στο κείμενο ότι υπάρχει 'περιορισμένη εγκληματικότητα' στην περιοχή και όπως δηλώνουν οι έμποροι πρέπει να μετρήσουμε τις διαρρήξεις στα καταστήματα που αδειάζουν τα βράδια, τις σχεδόν καθημερινές κλοπές και ληστείες σε καταστήματα και 4ον εκφράστηκε η ερώτηση προς τους αρμόδιους το τι θα γίνει τελικά με την αποψίλωση της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης που έχει αναφερθεί με δημοσιεύματα στο τοπικό Τύπο; Επιτρέψτε μας να σχολιάσουμε ότι σε εγρήγορση βρίσκονται οι φορείς που απλά αναμένουν ήδη το πόρισμα της Εισαγγελικής έρευνας έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages