Βιολογικό καθαρισμό απο το ΕΣΠΑ διεκδικεί το Κοπανάκι - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Βιολογικό καθαρισμό απο το ΕΣΠΑ διεκδικεί το Κοπανάκι

Ξεκίνησε το μεγάλο έργο της αποχέτευσης στο Κοπανάκι την έδρα του Δήμου Αετού, όπου στην παρούσα φάση θα γίνει ένα μεγάλο τμήμα του έργου χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα “Θησέας”.
Οπως δε τόνισε ο δήμαρχος Δημήτρης Δριμής, βούληση όλου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η ολοκλήρωση του έργου με την κατασκευή και της μονάδας του βιολογικού καθαρισμού. Για αυτό έχει γίνει προσπάθεια για ένταξή του στο ΕΣΠΑ, ενώ αν χρειαστεί όπως μας επισήμανε θα γίνει ακόμη και με δανεισμό. Επίσης αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη αλλά και ξεκινούν έργα τόσο στο δημοτικό διαμέρισμα Αετού όσο και στο Γλυκορίζι που αφορούν τις αποχετεύσεις τους.
Αναφερόμενος σε όλα αυτά τα έργα ο κ. Δριμής είπε: «Ξεκίνησε το έργο της αποχέτευσης προϋπολογισμού 917 χιλ. ευρώ που αφορά τμήμα του εσω- τερικού δικτύου του Κοπανακίου, τον κεντρικό συλλεκτήρα και τον αγωγό μεταφοράς. Το συνολικό μήκος είναι 2,5 χιλιόμετρα και καταλήγει στο χώρο εγκατάστασης του βιολογικού καθαρισμού. Η χρηματοδότηση είναι από πόρους του προγράμματος “Θησέας”, ενώ σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο τμήμα τουεσωτερικού δικτύου αποχέτευσης Κοπανακίου, έχουμε κάνει πρόταση για ένταξη στο ΕΣΠΑ και αναμένεται απάντηση ενώ ξεκινά και η αποχέτευση στο Γλυκορίζι..."

Οι πληρφορίες προέρχονται απο την 'Ελευθερία' και η φωτό απο το Kopanakinews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages