'Κάτω από την Ακρόπολη παίζουνε μονόπολη στις δικές μας πλάτες' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 29 Απριλίου 2012

'Κάτω από την Ακρόπολη παίζουνε μονόπολη στις δικές μας πλάτες'

Εκτός από την «πολιτική πλεκτάνη» που, όπως λέει, εξυφάνθηκε στις πλάτες του, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ ρίχνει άλλη μια βόμβα αποκαλύπτοντας το σχέδιο «comprehensive» που είχε για την Ελλάδα.
Στην πολύκροτη συνέντευξη που παραχώρησε στον βρετανικό Guardian, o Ντομινίκ Στρος Καν, πέραν των «πολιτικών αντιπάλων» του και της πολιτικής του εξόντωσης που χρεώνει στον ίδιο τον Νικολά Σαρκοζί, αναφέρεται στην Ελλάδα και ευρύτερα την ευρωπαϊκή κρίση.
Αποκαλύπτει ότι τον Μάιο του 2011, ήταν έτοιμος να μεταβεί στο Βερολίνο για να πείσει την Ανγκελα Μέρκελ να συναινέσει σε σχέδιο με την ονομασία “Comprehensive” που αφορούσε σε δραστική λύση της Ελληνικής κρίσης χρέους».
Δίχως να είμαι βέβαιος 100%, πιστεύω πως θα την έπειθα και το ελληνικό πρόβλημα θα είχε λυθεί εν τη γενέσει του. Τώρα βλέπουμε την κρίση να καλπάζει. Φοβούμαι πως δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον» καταλήγει ο Ντομινικ Στρος Καν.
Εν τω μεταξύ, οι σοβαρές καταγγελίες του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ για τους πολιτικούς κύκλους της Γαλλίας, γίνονται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή που ο Σαρκοζί δίνει την ύστατη μάχη διάσωσής του.
Η νίκη Ολάντ στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών φαίνεται σχεδόν δεδομένη, όπως άλλωστε δείχνουν και οι τελευταίες σφυγμομετρήσεις, που τοποθετούν το προβάδισμα έναντι του Σαρκοζί στο 8%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages