Περιοδείες απο την ΝΟΔΕ Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Περιοδείες απο την ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

Οι εκλογές έφτασαν και η ώρα που οι πολίτες θα αποφασίσουν να πάρουν τη μοίρα στα χέρια τους ήλθε. Με ευθύνη και σοβαρότητα για την κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών
η ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας
συντονίζει τις ενέργειες της και απευθύνεται στους πολίτες της Μεσσηνίας με στόχο την ενημέρωση και προβολή των θέσεων της παράταξης μας.
Συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο 19/4/2012 έγινε η πρώτη συνάντηση της ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. ( Νομαρχιακή Εκτελεστική Επιτροπή ) με τους υποψηφίους βουλευτές της Π.Ε. Μεσσηνίας.
Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας κ. Περικλής Μαντάς κατέθεσε προτάσεις σχετικά με το στρατηγικό σχεδιασμό σε επίπεδο κομματικής οργάνωσης, έγινε ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων και αποφασίστηκε το κοινό πλαίσιο δράσης.
Αύριο Τρίτη 24/4/2012 κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας που θα αποτελείται από στελέχη κομματικά, αυτοδιοικητικά και συνδικαλιστικά θα κάνει περιοδεία στην περιοχή του Δήμου Οιχαλίας και συγκεκριμένα στις 18:00 στο Διαβολίτσι και στις 19:30 στο Μελιγαλά.
Την Τετάρτη 25/4/2012 και ώρα 19:30 στην Αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» (αμφιθέατρο Νομαρχίας) θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή Συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα (Ν.Ε.Ε.Α) διευρυμένη από τους υποψηφίους βουλευτές, κομματικά, αυτοδιοικητικά και συνδικαλιστικά στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages