Μαυρογιαλούρο επιλέγουν οι υποψήφιοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Μαυρογιαλούρο επιλέγουν οι υποψήφιοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην Μεσσηνία

Η εσωστρέφεια μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών, κυρίως των δυο μεγάλων κομμάτων, είναι ένα χαρακτηριστικό του παρελθόντος, το οποίο, δυστυχώς δεν μπορεί να το ξεπεραστεί, ακόμη και από νέους (ηλικιακά) υποψήφιους.
Λαμπρή εξαίρεση, της πολεμικής αυτής προεκλογικής τακτικής, είναι απο τη Ν. Δ ο Γιάννης Λαμπρόπουλος και απο το ΠΑΣΟΚ (σε μικρότερο όμως βαθμό) ο Δημήτρης Κουσελάς και ο Λεωνίδας Φιλιπόπουλος. Η Ναντια Γιαννακοπούλου, συνεχίζει την παλαιοκομματική τακτική του πατέρα της (πρώην βουλευτής Μεσσηνίας) «επιστρατεύοντας» επιχειρήματα οπως, την …κλάψα,π.χ…»πολεμάνε το κορίτσι …», (όταν πρόκειται για μη ψηφοφόρους), ενω όταν θέλουν να ισχυροποιήσουν την » αξία» της τολμάνε να λένε πως το…κορίτσι το εμπιστεύονται ο Λοβέρδος και ο Βενιζέλος.
Φθάνουν μάλιστα σε σημείο τέτοιο που επικαλούνται και μια υποτιθέμενη φιλία με το Σαμαρά, θέλοντας να δείξουν πως σε περίπτωση συγκυβέρνησης θα…αξιοποιηθεί. Δεν παρακολουθούν το τι λέει ο Σαμαράς, ο οποίος έχει προγράμμα για εξοκοινοβουλευτική ( κυρίως) κυβέρνηση.
Απο την άλλη πλευρά, της Ν. Δ, τα πράγματα είναι κι αυτά για γέλια, αλλά απο άλλο ανέκδοτο!
Ο Σαμπαζιώτης, επιστρατεύει κι αυτός την …κλάψα, όπως …»του λείπουν κάτι χρόνια για την βουλευτική σύνταξη, η πως έχει …χρέη..και άλλα τέτοια επιχειρήματα. Εκει όμως που δίνει τα …ρέστα του, είναι στο …βρισίδι των άλλων συνυποψηφίων του. Το παίζει ο γνήσιος εκφραστής της Σαμαρικής-Ν.Δ τάσης και απο χθες «πανηγυρίζει» για την τοποθέτηση του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου …Πελοποννησιάρχη των εκλογών, επειδή είναι «δικό» του …πολιτικό παιδί.
Φυσικα τίποτα τέτοιο δεν ισχύει, αφού για τον Σωτήρη ανοίγει μια νέα πολιτική σελίδα, την οποία δεν θα αφήσει να την κουρελιάσουν (ξανά) …εσωστρεφείς λογικές.
Οι άλλοι υποψήφιοι Χρυσομάλλης. Κατσίβελας,Αδαμόπουλος και Κωτσιόπουλος…. δίνουν «μάχη», αλλά …μεταξύ τους, για το ποιος είναι ποιό στενά συνδεδεμένος με το Αρχηγό. Μάλιστα ο ένας απ´ αυτούς, ξέροντας ότι δεν θα εκλεγεί, «αποκαλύπτει» πως μετά τις εκλογές θα αναλάβει τον…ΟΠΑΠ! Δεν έχει (τρομάρα του) παρακολουθήσει τα γεγονότα...neemo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages