Γιορτή Μπάσκετ του ΔΙΩΝΑ με τους προπονητές Εθνικής στη πλατεία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Γιορτή Μπάσκετ του ΔΙΩΝΑ με τους προπονητές Εθνικής στη πλατεία

Η Γυμναστικη Αθλητικη Ενωση Τριφυλιας Δίων ο Κυπαρισσεύς, στα πλαισια εορτασμου για την ανοδο της ανδρικης ομαδας μπασκετ στην Α τοπικη κατηγορια, στις 27-28 και στις ;29 Απριλιου, για 4η συνεχη χρονια διοργανωνει μπασκετ τρεις με τρεις στην κεντρικη πλατεια , και με τη βοηθεια του φορεα κοινωνικης προστασιας, αλληλεγγυης,αθλητισμου, φιλοξενει την εθνικη παμπαιδων.
Μαζι μας στο 3 με 3 οι προπονητές της Εθνικης παμπαιδων Γιωργος Λιμνιατης και Γιωργος Δοξακης,και η παλια δοξα του μπασκετ Νασος Γαλακτερός.
Το Σαββατο 28/4/12 στις 7μμ στο κλειστο γυμναστηριο, η Εθνικη παμπαιδων θα συναντηθει σε φιλικο αγωνα με την μικτη ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ .
Στο ημιχρονο ο Διωνας θα βραβευσει τους πρωταθλητες και θα τιμησει την πρωτη ανδρικη ομαδα μπασκετ του Δίωνα. Να ειμαστε ολοι εκει,για να γιορτασουμε κ να τιμήσουμε με την παρουσια μας, το παρελθον,το παρον και το μελλον του αθλητισμου στον τοπο μας. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ θα είναι όπως πάντα το Radio Kyparissia 936 και θα είμαστε εκεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages