Αναποφάσιστοι και οργισμένοι ψηφοφόροι αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αναποφάσιστοι και οργισμένοι ψηφοφόροι αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό


ΤΟ σκηνικό της μεταπολίτευσης καταρρέει και το πολιτικό σύστημα διαμελίζεται καθώς τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων που διεξάγονται κρυφά ή φανερά καταδεικνύουν ότι η πρότασή μας για επανεκκίνηση της Δημοκρατίας και δημιουργία Νέας Μεταπολίτευσης επανέρχεται στο προσκήνιο.
Το εκλογικό σώμα που παρακολουθεί από μακριά τη ρητορική των δυο μεγάλων κομμάτων δείχνει να γνωρίζει τι τον περιμένει μετά τις εκλογές, ενώ η πολυπόθητη συσπείρωση αποτελεί μέγιστο πρόβλημα για τα κομματικά επιτελεία. Προφανώς διότι με τα λεωφορεία που μεταφέρουν οπαδούς η κατάσταση αντί να ενισχύεται δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά στους ίδιους τους ψηφοφόρους για το κοπάδι των....πολιτών που πάνε να χειροκροτήσουν.
Για το ΠΑΣΟΚ που φάνηκε διαλυμένο στο δρόμο προς τις εκλογές, η συσπείρωση του...αποτελεί όνειρο καλοκαιρινής νυκτός και είναι ζήτημα αν αγγίξει σημαντικό ποσοστό στις περιφέρειες, καθώς με το ζόρι μπορεί να εκλέξει 1 έδρα στην Μεσσηνία που έχει δικά του πολιτικά γνωρίσματα.
Από την άλλη ακόμα με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις το ποσοστό του 30% για την Ν.Δ. φαίνεται να μοιάζει απομακρυσμένη ελπίδα αλλά η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να είναι τόσο μεγάλη ώστε να αγγίξει το 10-12% εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές εφόσον οι αναποφάσιστοι της τελευταίας στιγμής μετακινηθούν στο πρώτο κόμμα που έχει παράσταση νίκης η οποία φυσικά είναι η Ν.Δ.
Παρ' όλα αυτά, πρώτο κόμμα παραμένουν και σήμερα οι αναποφάσιστοι οι οποίοι μάλιστα αυξάνονται καθώς πολλοί αναθεωρούν την προτίμηση τους στα διάφορα μικρά κόμματα τα οποία και δυσκολεύονται σημαντικά να πλησιάσουν στα διψήφια ποσοστά που τους έδιναν οι πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Το πολιτικό ζήτημα της χώρας αποτελούν οι εκπλήξεις καθώς αναλυτές επισημαίνουν ότι δεν αποκλείεται ένα κόμμα με χαμηλά ποσοστά από 5-7,5% να το δούμε να εισέρχεται στη Βουλή με διψήφιο ποσοστό αποτελώντας ισχυρό ράπισμα στα παραδοσιακά κόμματα...Γ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages