Πληρότητα 100% στα ξενοδοχεία και το αδιαχώρητο στα χωριά! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Πληρότητα 100% στα ξενοδοχεία και το αδιαχώρητο στα χωριά!

ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ των εκδρομέων, σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Διαχείρισης της Ολυμπίας Οδού, είναι μειωμένη κατά 1%, η πόλη της Καλαμάτας φαίνεται να καθιερώνεται σαν ένας από τους κύριους τόπους τουριστικού προορισμού. Γεμάτα από επισκέπτες θα είναι τα ξενοδοχεία της Καλαμάτας, με την πληρότητα να εγγίζει το 100%. Για ένα ακόμη τριήμερο η Καλαμάτα θα «βουλιάξει» από επισκέπτες, αν και οι διανυκτερεύσεις, όπως δηλώνουν οι ξενοδόχοι, είναι λιγότερες από τις καλές εποχές. Παράλληλα όπως αναφέρουν πληροφορίες σ’ όλη τη Μεσσηνία η κίνηση είναι μεγάλη, τα καταλύματα παρουσιάζουν μεγάλη κίνηση σ’ όλο το νομό, ενώ η επιστροφή στις ρίζες ξαναζωντανεύει τα Μεσσηνιακά χωριά.
Ο ΚΑΙΡΟΣ
Συννεφιά θα φέρουν οι νοτιάδες, με αυξημένη υγρασία, αλλά χωρίς βροχή, θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες στην Καλαμάτα. Οι προγνώσεις δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο ψήσιμο του οβελία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα meteo.gr, συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός σήμερα το βράδυ, στην Ανάσταση, και τις επόμενες ημέρες. Σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία. Σήμερα θα φθάσει τους 18 βαθμούς, αύριο στους 20, την Δευτέρα τους 21. Την Τρίτη η θερμοκρασία απογειώνεται στους 26 βαθμούς και την τετάρτη στους 28 βαθμούς, καιρός για θάλασσα.
«ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ»ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Άσχημα είναι τα νέα από την αγορά της Καλαμάτας. Η κίνηση είναι υποτονική. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Λίλιαν Ψηλάκη, «είναι το φτωχότερο Πάσχα του κόσμου». Μετά την λειτουργία της Αποκαθήλωσης, η εμπορική κίνηση στα μαγαζιά του κέντρο ήταν υποτυπώδης. Τελευταία ελπίδα των καταστηματαρχών η σημερινή ημέρα, που όσο καλά και να πάει, ελάχιστα θα βελτιώσει την κακή εικόνα.Με την ευκαιρία, η Λίλιαν Ψηλάκη εξέφρασε την διαφωνία του εμπορικού κόσμου της Καλαμάτας για τις εργάσιμες Κυριακές και αναλογίστηκε πόσοι από τους υπαλλήλους πληρώθηκαν το μεροκάματο της Κυριακής με 75% προσαύξηση, πόσοι πήραν αργία αλλά και πόσοι πληρώθηκαν για την Κυριακή των Βαΐων.Στα ίδια επίπεδα κινούνται και οι τοπικές αγορές στη Μεσσήνη, την Πύλο και στις πόλεις της Τριφυλίας. Ιδιαίτερα στην Κυπαρισσία η κίνηση είναι αυξημένη, ενώ στα ξενοδοχεία της περιοχής της νοτιοδυτικής Μεσσηνίας (και στην CostaNavarino) η πληρότητα αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages