Τροχαίο με σοβαρά τραυματίες στην Εθνική οδό Κυπαρισσίας – Φιλιατρών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Τροχαίο με σοβαρά τραυματίες στην Εθνική οδό Κυπαρισσίας – Φιλιατρών

Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες σημειώθηκε γύρω στις 4 το μεσημέρι στην εθνικό οδό Κυπαρισσίας – Φιλιατρών, στο ύψος της Γιαννίτσαινας Β’. Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο μάρκας Peugeot 306, που οδηγούσε 71χρονη γυναίκα κάτοικος Κυπαρισσίας και στο οποίο επέβαινε ο 73χρονος σύζυγός της, εκινείτο στην εθνική οδό από τα Φιλιατρά, που είχαν πάει νωρίτερα για ευχές σε συγγενικό τους πρόσωπο, με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κάδο απορριμμάτων που ήταν σε τσιμεντένια βάση με σιδερένια κιγκλιδώματα.
Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα. Διερχόμενο όχημα που είδε πώς ακριβώς έγινε το ατύχημα, σταμάτησε και ειδοποίησε αμέσως για ασθενοφόρο. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.Ο 71χρονος φέρει τραύματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ η 73χρονη που πονούσε στη σπονδυλική στήλη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας για αξονική τομογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages