ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ- Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ- Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Άνοδο ως τουριστικός προορισμός ετοιμάζεται να καταγράψει και το καλοκαίρι η Μεσσηνία, με την Καλαμάτα να έχει ήδη «βουλιάξει» από επισκέπτες για τις ημέρες του Πάσχα. Η κίνηση στους δρόμους είναι ιδιαίτερα αυξημένη και αποδεικνύει τη θετική συμβολή του νέου αυτοκινητόδρομου, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός της πληρότητας των ξενοδοχειακών μονάδων με τις οποίες ενδεικτικά επικοινωνήσαμε.
Τα μηνύματα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά και όλα δείχνουν πως η Μεσσηνία σταμάτησε οριστικά να είναι ο «φτωχός συγγενής» στον τομέα του τουρισμού και αποτελεί έναν σταθερά ανερχόμενο πόλο έλξης επισκεπτών, όχι μόνο για τις εορταστικές περιόδους ή τις θερινές διακοπές, αλλά και για ολόκληρο σχεδόν το έτος.
Καλή χαρακτηρίζεται, όμως, και κίνηση στις ξενοδοχειακές μονάδες της Τριφυλίας. Όπως, ωστόσο, προσθέτουν ξενοδόχοι, θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη, αλλά δυστυχώς είναι επηρεασμένη από την οικονομική κρίση, τη φτώχεια και τον άστατο καιρό.
Πάντως, ξενοδοχεία που προσέφεραν ολοκληρωμένα πακέτα με υψηλές υπηρεσίες, δούλεψαν και είναι γεμάτα από τις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας, μέχρι και την Κυριακή του Θωμά.
 
Τριφυλία 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, Κώστας Αγγελόπουλος, είπε στο «Θάρρος»: «Δεν πήγε καλά η κίνηση σε γενικές γραμμές, λόγω της οικονομικής κρίσης, της φτώχειας του κόσμου, αλλά και του καιρού. Ο άστατος καιρός λειτούργησε ανασταλτικά για να έρθουν στην περιοχή για πασχαλινές διακοπές».
Με τη σειρά της, η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ένωσης, Γεωργία Χριστοδούλου, επισήμανε ότι «η κίνηση στην περιοχή είναι καλή, αν και δεν είναι τόσο ικανοποιητική. Θα μπορούσε και καλύτερα. Πάντως, ξενοδοχεία που προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών και υψηλές υπηρεσίες, γεμίσαμε».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages