ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΘΟΝΟΥΣ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ- ΕΞΩΣΤΕΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΘΟΝΟΥΣ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ- ΕΞΩΣΤΕΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ στην περιοχή της Τριφυλίας πραγματοποίησε γνωστή Εσθονή δημοσιογράφος ως επικεφαλής κλιμακίου εκπροσώπων μέσων ενημέρωσης -με πρωτοβουλία του κ. Θανάση Ψαρούλη- μένοντας εντυπωσιασμένη από την ομορφιά του τόπου, τα αγνά τοπικά προιόντα αλλά και τον πολιτισμό που προάγει η περιοχή.
Φιλοξενούμενη από το Apollo resort hotel και την εκπρόσωπο της Ένωσης Ξενοδόχων Τριφυλίας κ. Γεωργία Χριστοδούλου μας μίλησε αποκλειστικά για τις εντυπώσεις της καθώς είδε από κοντά αξιοθέατα της περιοχής. Η κα Τέα Κάριν προερχόμενη από ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα της Εσθονίας καλύπτοντας ταξιδιωτικές εκπομπές με έμφαση τους εναλλακτικούς προορισμούς για τους επισκέπτες της Ευρώπης ενώ ήρθε για πρώτη φορά στην Μεσσηνία. Η δημοσιογράφος μίλησε με ζεστά λόγια για το Νομό μας με πλούσιο αρχαιολογικό υπόβαθρο όπως η Αρχαία Μεσσήνη αλλά και η Περιστεριά. Η κα Κάρεν απαντώντας σε ερώτηση για τα στοιχεία του ήλιου και της θάλασσας που συνδυάζει η Κυπαρισσία πρόσθεσε ότι προέρχεται από μια κρύα χώρα ενώ της άρεσαν οι πολλαπλοί τρόποι έκφρασης, τα λουλούδια, οι παραλίες αλλά κυρίως έμεινε ικανοποιημένη από την φιλοξενία με τον ενθουσιασμό των ανθρώπων που κατοικούν εδώ. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα αγνά τοπικά προιόντα τα οποία θεωρεί ότι είναι εξαιρετικά, χωρίς συντηρητικά, γεμάτα τοπικές γεύσεις ενώ οι παραγωγοί βιολογικών ειδών επιλέγουν κυρίως την Ελληνική γλώσσα, επιλέγοντας να τονίσει ότι στα προιόντα μας δεν έχουμε δώσει ακόμα τουριστική χροιά. 
ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Καταλήγοντας εκτίμησε ότι η Τριφυλία με τη Μεσσηνία αποτελεί τον επόμενο μεγάλο ευρωπαικό προορισμό κυρίως λόγω της απευθείας πτήσης από Στοκχόλμη με την Καλαμάτα, ενώ εξήγησε ότι η περιοχή αποτελεί ένα επίγειο παράδεισο γεμάτο καλοκαίρι όλο το χρόνο ενώ η Μεσσηνία αποτελεί για τους Εσθονούς ανερχόμενο τουριστικό προορισμό, ενώ τέλος έμεινε έκπληκτη από την ομορφιά των τοπικών προιόντων. Να σημειώσουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα γκρούπ πριν το καλοκαίρι όπως μας εξήγησε η κα Χριστοδούλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages