Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: «Όλη η Πελοπόννησος γίνεται εργοτάξιο» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: «Όλη η Πελοπόννησος γίνεται εργοτάξιο»

«Όλη η Πελοπόννησος είναι ένα μεγάλο εργοτάξιο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την παράδοση στην κυκλοφορία του οδικού άξονα «Αρκαδικό – Χάνι Μερκούρη – Λυγουριό» την Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 και πρόσθεσε ότι «με το δρόμο αυτό αποκτά η Αργολίδα και η Πελοπόννησος ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο και για τον τουρισμό μας και για την αγροτική μας οικονομία. Η Νέα Πελοπόννησος έχει σχέδιο, εργαστήκαμε σκληρά και έχουμε πια γυρίσει σελίδα. Είμαστε πανέτοιμοι προκειμένου την επόμενη περίοδο το σύνολο του σημαντικού μας έργου να αποδώσει απτούς καρπούς στους πολίτες. Μπορούμε να φύγουμε από την κρίση; Η απάντηση είναι δυνατή και καταφατική. Ναι μπορούμε γιατί ήδη ξεκινήσαμε». Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ιωάννης Μανιάτης στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι «η σημερινή περιφερειακή διοίκηση, ο Πέτρος Τατούλης και ο Τάσος Χειβιδόπουλος, έβαλαν τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην ολοκλήρωση του έργου, που συμβολίζει την αλλαγή σελίδας για την ανάπτυξη της Αργολίδας.
Ο κ. Μανιάτης έκανε επίσης ειδική αναφορά στο έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου «μέσα στις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται η διαβούλευση και η περιβαλλοντική αξιολόγηση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ώστε αμέσως μετά να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο». Ο κ. Υπουργός χαρακτήρισε ακόμη «πυρήνα του μέλλοντός μας» το υπό εκπόνηση περιφερειακό χωροταξικό της Πελοποννήσου, στο οποίο έχουν ήδη ενταχθεί μεγάλα έργα της Πελοποννήσου και της Αργολίδας. Τελειώνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Μανιάτης δήλωσε «ότι όλοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας πέρα και πάνω από κόμματα και αντιπαραθέσεις». Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ιωάννης Ανδριανός στην ομιλία του δήλωσε ότι ο δρόμος αυτός είναι ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο, το οποίο θα μειώσει το χρόνο μετάβασης και θα αυξήσει την άνεση και την ασφάλεια διέλευσης, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής, και εξήρε τη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ολοκλήρωση του έργου, αλλά και όσων διαχειρίστηκαν το έργο κατά το παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages