ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ- ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΠΑΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ- ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΠΑΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ;

ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ του συνδυασμού «Η Τριφυλία ΑλλάΖΕΙ» και ονόματα υποψηφίων σε Φιλιατρά, Κυπαρισσία, Αετό, Αυλώνα και Τριπύλη, παρουσίασε, χθες, στα Φιλιατρά, ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Στάθης Ανδρινόπουλος. Από την ανακοίνωση των υποψηφίων προκύπτει συνεργασία του Στάθη Ανδρινόπουλου, με την κίνηση Σωτήρη Μπακούρου από το χώρο της σημερινής μείζονος μειοψηφίας. Ωστόσο με αυτή τη συνεργασία πολλοί διαφωνούν και δεν συμμετέχουν. Στο συνδυασμό πάντως συμμετέχει και ο Σωτήρης Μπακούρος, ο Γιώργος Γαλάνης από το Καλό Νερό και ο Γιώργος Αντωνόπουλος από τον Αετό. Όπως σημείωσε στην ομιλία του:
«Σ’ αυτή την περίοδο της κρίσης, εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να εργασθούμε σκληρά και μεθοδικά, ενωμένοι, με όραμα και προγραμματισμό, λαμβάνοντας έγκαιρα αποφάσεις, έτσι ώστε να ξεπερασθούν ευκολότερα οι συνέπειές της, ή τουλάχιστον να είναι πολύ λιγότερα τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο Δήμος μας». Μιλώντας για την σύνθεση του συνδυασμού του, τόνισε: «Είμαστε μια Δημοτική παράταξη, στην οποία ρόλο και λόγο στη λήψη των αποφάσεων έχουν, όχι μόνο ο επικεφαλής, όχι μόνο τα μέλη και στελέχη, αλλά και ο απλός πολίτης, γι αυτό και τον θέλουμε ενεργό, να έχει άποψη τεκμηριωμένη για ότι συμβαίνει στον τόπο. Είμαστε υπέρ της ανοικτής διαβούλευσης, αλλά και της αποφασιστικής λήψης αποφάσεων μακριά από μικροσυμφέροντα, που θα βλάπτουν το συμφέρον της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας». Στις προτεραιότητες, αν κερδίσει τον Δήμο, περιλαμβάνόνται: H αξιοποίηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού (υπαλλήλων του Δήμου και αιρετών), ο εκσυγχρονισμός- συντήρηση και αξιοποίηση του συνόλου των οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου, η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, η εξασφάλιση κατάλληλου πόσιμου νερού σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του Δήμου, όλες τις εποχές του έτους, η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, η κατασκευή και λειτουργία βιολογικών καθαρισμών στις πόλεις και χωριά του Δήμου μας, η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση, η επιτάχυνση των ενεργειών για την ολοκλήρωση των ΓΠΣ – ΣΧΟΑΑΠ σε όλες τις ενότητες του Δήμου, η αξιοποίηση των τοπικών φυσικών χαρακτηριστικών για αύξηση της διάρκειας της τουριστικής περιόδου, η αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, μνημείων πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, φυσικών καλλονών κ.λ.π. και ο σεβασμός στη δαπάνη των χρημάτων των δημοτών. Στη συνέχεια ανέφερε μια σειρά έργων που θ’ αλλάξοθυν την όψη Τριφυλίας και κατέληξς: «Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό και φωτεινό αύριο, με ενότητα και δράση για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Τριφυλίας μας. 
Κλείνοντας τη σημερινή μας εκδήλωση, θα ήθελα να ευχαριστήσω την πρόεδρο και το ΔΣ του συλλόγου Φιλοπροόδων για την παραχώρηση της αίθουσας και όλους εσάς που βρεθήκατε μαζί μας και μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Και τώρα ήλθε η ώρα να σας παρουσιάσω τους άξιους συνεργάτες μου, υποψηφίους συμβούλους κατά δημοτική ενότητα, πλήν αυτών που παρουσιάσαμε σε προηγούμενη εκδήλωση στους Γαργαλιάνους».
Τα ονόματα όλων των υποψηφίων συμβούλων θα δημοσιευτούν, μετά την κατάθεσή τους στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages