"Όλοι κατηγορούν τους πολιτικούς, αλλά όλοι θέλουν να γίνουν πολιτικοί, παντός είδους. Οι υποψήφιοι έγιναν πιο πολλοί απ' τους ψηφοφόρους". - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 29 Απριλίου 2014

"Όλοι κατηγορούν τους πολιτικούς, αλλά όλοι θέλουν να γίνουν πολιτικοί, παντός είδους. Οι υποψήφιοι έγιναν πιο πολλοί απ' τους ψηφοφόρους".

Πέρασε σχεδόν μία τετραετία και τα πράγματα στον δήμο Τριφυλίας πήγαν από το κακό στο χειρότερο. Από την αρχή πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι δεν υπήρχε μέλλον σε αυτόν τον κακοσχεδιασμένο και με πολιτικές προδιαγραφές δήμο. Πολλοί το φώναξαν και ακόμα περισσότεροι το πίστευαν. Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που έβλεπαν κοντόφθαλμα ή προσπάθησαν να εκμεταλευτούν την περίπτωση κλείνοντας τα μάτια και προσποιούμενοι ότι δεν κατάλαβαιναν...Εκ του αποτελέσματος βέβαια μπορεί κανείς να καταλάβει ή αλλιώς, όποιος μπορεί καταλαβαίνει, τον καιροσκοπισμό και την ιδιοτέλεια κάποιων που υποτίθεται ότι ήθελαν να υπηρετήσουν τα κοινά!!!
Δήμος Τριφυλίας 2014
Στο δήμο Τριφυλίας όλοι είναι παραπονούμενοι. Πως να μην είναι άλλωστε. Μαζί με όλα τα άλλα ήρθε και η οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί την πατρίδα μας και έδωσε το "άλλοθι",  άλλοτε πραγματικό και άλλοτε ψεύτικο, για όποια "ανεπάρκεια" υπήρξε. Σκοπός μου δεν είναι βέβαια το παρελθόν αλλά τι γίνεται από εδώ και πέρα.
Κώστας Κόλλιας


    Ο εν ενεργεία δήμαρχος με τις όποιες "επιτυχίες" και "αποτυχίες" έχει στο ενεργητικό του κατόρθωσε να μην έχει κάθετες αντιπαλότητες. 
Βέβαια υπήρξαν πολλές εσωκομματικές αμφισβητήσεις από τους "δικούς του" συμβούλους, ίσως γιατί γνώριζαν κάτι που ο ίδιος ο δήμαρχος δεν γνώριζε.
Το γεγονός ότι είχε επιλεγεί για υποψήφιος δήμαρχος "μιας χρήσης" από την νέα δημοκρατία. Τελικά χάρη στην ικανότητα του και στο ταπεραμέντο του αλλά και την καλή εικόνα που είχε, κατάφερε και κέρδισε. Έγινε  δήμαρχος.
 Όμως η πορεία του ήταν προδιαγεγραμμένη!  Ότι και να έκανε και αγγέλους να έφτιαχνε δεν θα ήταν πάλι υποψήφιος. 
Κατανοώντας και ο ίδιος ότι δεν μπορεί  να τα βάλλει με τα "υψηλότατα" κομματικά όργανα και όχι μόνο, "πειθάρχησε" και δεν τόλμησε......Πιστεύω χωρίς να συμφωνώ μαζί του, ότι αν κατέβαινε και πάλι θα κέρδιζε τις εκλογές!!!!

Οι δυο Γαργαλιανιώτες 

Στάθης Ανδρινόπουλος
Σύμβουλος του Κ. Κόλλια που τον τίμησε αναθέτοντάς του αρμοδιότητες και ευθύνες  αντιδημάρχου. Προφανώς θεώρησε τον Δήμαρχό του υπεύθυνο για τις όποιες καθυστερήσεις και λάθος επιλογές και πίστεψε ότι αυτός θα τα καταφέρει καλύτερα. Αφού δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει το χρίσμα της Ν.Δ. που ήταν "καπαρωμένο" αποφάσισε να εκτεθεί και να διεκδικήσει την δημαρχία ανεξάρτητος. 
Το γεγονός ότι δεν έχει κομματική στήριξη θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τις μνημονιακές ή άλλες θέσεις που θα πάρει ή δεν θα πάρει (αποσκοπώντας να κερδοσκοπήσει από μια ασαφή και απροσδιόριστη θέση) κρυπτόμενος πίσω από την αυτοδιοικητική γενικότερα θέση.


Παναγιώτης Κατσίβελας

Αφού δεν κατάφερε να είναι υποψήφιος την προηγούμενη φορά, λόγω ασυμβίβαστου, χρίστηκε από την Ν.Δ. υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Τριφυλίας τώρα. 
Βέβαια επίσημα δεν υπάρχουν ακόμα χρίσματα από τα κόμματα αλλά .......τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.  Αφού προηγούμενα είχε γίνει περιφερειακός διευθυντής υγείας (συγνώμη αν ο τίτλος της θέσης δεν είναι ακριβής) και μη έχοντας ,,,,αντίρρηση ο κ. Κόλλιας, θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στον δήμο Τριφυλίας. 
Ανεξάρτητα από τις ικανότητες που έχει ή δεν έχει, θα πάρει προίκα και τις συμπάθειες και αντιπάθειες που έχει η Ν.Δ. και προσωπικά ο κος Σαμαράς. Μία ενδεχόμενη αποτυχία θα έχει επιπτώσεις και στο προφίλ του Πρωθυπουργού, αφού όπως λέγεται είναι και προσωπική του επιλογή!!!!

Πέρα από τις ιδιαιτερότητες πού έχει η κάθε μία υποψηφιότητα, το γεγονός ότι και η δύο  προέρχονται από τον ίδιο συντηρητικό- δεξιό πολιτικό χώρο, αλλά και από την ίδια πόλη τους Γαργαλιάνους δίνει ιδιαίτερη χροιά αλλά και αντιπαλότητα που δεν ωφελεί κανέναν από τους δύο.

Γιώργος Θεοδωρακόπουλος

Άγνωστος στην ευρύτερη περιοχή ο εξ Αυλώνος ορμόμενος συνταξιούχος δάσκαλος της μουσικής, αποτελεί την επιλογή (εκ των ενόντων) των ανθρώπων ενός κόμματος που εξακολουθούν  να έχουν την παθογένεια του κόμματος του 3%, με ότι αυτό συνεπάγεται. 
Θα έχει και αυτός τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του κόμματος που εκφάζει.... 






Σωτήρης Μπακούρος

Υποψήφιος του ....ΠΑΣΟΚ! 
Βάλθηκε να μας.... μπερδέψει!!!!! 
Ενω ο πολιτικός προιστάμενός του (Βενιζέλος) συγκυβερνάει με τον κο  Σαμαρά, ο κος Μπακούρος εναντιώνεται στον εκλεκτό του κ. Σαμαρά(Κατσίβελας) και συμμαχεί με τον αντιπαλό του (Ανδρινόπουλος).  Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την συνέχεια!

Σαράντος Κουκούμης

Εκλεκτός του Κ.Κ.Ε. ο κος Κουκούμης είχε μια αξιόλογη θητεία στον δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τριφυλίας! Ίσως ο μόνος που κατάφερε να κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση αυτή την χαμένη θητεία στο Δήμο κατά γενική ομολογία..
Το άρθρο αυτό προέρχεται από το filiatrablog και καταγράφουμε όλες τις απόψεις από το Δήμο ώστε να έχετε σφαρική εικόνα...











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages