Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ- ΜΑΧΗ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ- ΜΑΧΗ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

ΤΗΝ ανακοίνωση των ονομάτων αναμένει το εκλογικό σώμα από τους συνδυασμούς της Τριφυλίας προκειμένου με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου την Μ. Παρασκευή να προβληματιστεί για την επιλογή των ικανοτέρων και όχι των αρεστών. Στη περιφέρεια του 2ου μεγαλύτερου Δήμου της Μεσσηνίας ονόματα ανακοίνωσαν ήδη η Λαική συσπείρωση και το βράδυ της Μ. Τετάρτης ο συνδυασμός της Ρ.Α.ΚΙ. στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου παρουσία φίλων της κίνησης.
ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ
Σε ότι αφορά τον κεντροδεξιό χώρο από το συνδυασμό του κ. Κατσίβελα ετοιμάζεται η λίστα των ονομάτων που θα δημοσιοποιηθεί λίγο μετά το Πάσχα για το κορμό και τα Τοπικά συμβούλια. Σε ότι αφορά τα ονόματα που ακούγονται για την Κυπαρισσία εκτιμάται ότι θα είναι υποψήφιος ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου και μέλος της ΕΣΕΕ, ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, η Μαρία Πανουσιοπούλου αλλά και ο πρώην Αντιδήμαρχος και τέως νομαρχιακός σύμβουλος κ. Γρηγόρης Γκότσης που δηλώνει ενεργός πολίτης, ενώ από τη μάχη φαίνεται ότι αποσύρεται οριστικά ο Γιώργος Σαμπαζιώτης ως πρώην Δήμαρχος ο οποίος θεωρείται αρχιτέκτονας του έργου του Βιολογικού καθαρισμού. Στα Φιλιατρά εκτός από την κα Παντελάκη θα θέσει υποψηφιότητα μια νέα δικηγόρος αλλά και εκπρόσωποι φορέων, ενώ στους Γαργαλιάνους θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Γιάννη Κατσούλα, Γιάννη Αδρακτά, αλλά και του Γιάννη Καλκαβούρα. Στην Αυλώνα φαίνεται ότι εκτός μάχης είναι ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Φιλντίσης ενώ εντός παίζει το όνομα του Σπύρου Χρονόπουλου και του κ. Α. Καραβούλια. Στην ενότητα Αετού σίγουρος θεωρείται ο Γιάννης Μερκούρης και στη Τριπύλα ο Θεόδωρος Α.
Στο συνδυασμό του Στάθη Ανδρινόπουλου λίγο μετά το Πάσχα θα ανακοινωθούν ονόματα μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται για την Κυπαρισσία το όνομα του γνωστού στρατιωτικού και πτυχιούχος Πληροφορικής Γιάννη Παπανικολάου από την Άνω Πόλη, της κας Μπέσσυ Πλέτσα, αλλά και 2 ονομάτων έκπληξη. Στους Γαργαλιάνους θα ηγηθεί όπως όλα δείχνουν ο Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος με 4 ακόμα νέα ονόματα, ενώ στα Φιλιατρά το σχήμα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ στη Τριπύλα θα είναι παρών ο Γιάννης Βασιλόπουλος. 
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ
Πρόβλημα αντιμετωπίζει ο συνδυασμός του κ. Μπακούρου που παραμένει αμφίβολο αν θα κατέβει στις εκλογές καθώς εξετάζει το ενδεχόμενο σύμπραξης με την παράταξη Ανδρινόπουλου, δεδομένου ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δημήτρης Σωτηρόπουλος με στελέχη του συνδυασμού του ενώ αμφίβολη θεωρείται η στάση του Γιάννη Κατσαργύρη και άλλων συμβούλων από τα Φιλιατρά. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε η στάση του κ .Διαμάντη παρά το γεγονός ότι εντάθηκαν οι φήμες ότι προτάθηκε από πολίτες να κατέβει υποψήφιος σε ευρύτερο σχήμα ως ενωτικός ανεξάρτητος φορέας ενός ψηφοδελτίου με ευρύτερη αποδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages