3 ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΟΚ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΨΑΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

3 ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΟΚ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΨΑΝ



ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ την μελωδία με ονόματα που έμειναν … σαν ιστορία, στη μουσική κληρονομιά του ελληνικού πενταγράμμου και έχει αγαπήσει ολάκερη  η Ελλάδα ενώθηκαν στην μαγική βραδιά της μυθικής πόλης του Ομήρου, την Κυπαρισσία, οι 3 μεγάλοι καλλιτέχνες. Τι να αναφέρει κάποιος για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, γιο του αξέχαστου «σερ» του Ελληνικού τραγουδιού Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον Χάρη Βαρθακούρη, γιο του Γιάννη Πάριου και τον Στέλιο Διονυσίου γιο του αξέχαστου λαϊκού ερμηνευτή Στράτου Διονυσίου. Οι καλλιτέχνες έδωσαν μια μεγάλη συναυλία στο λιμάνι της Κυπαρισσίας με τη φροντίδα του Α.Ο. Κυπαρισσίας παρουσία 1000 και πλέον θεατών.. 
 Οι τρεις καλλιτέχνες με πολύ κέφι, παρουσίασαν τραγούδια τα οποία έχουν γαλουχήσει  γενιές και γενιές, έναν ελληνικό θησαυρό μουσικής μίλησαν αποκλειστικά στο Ράδιο Κυπαρισσία 936 αφιερώνοντας μάλιστα τραγούδια τους στο κοινό. Ο Πρόεδρος του ΑΟΚ. Γιώργος Φωτεινός τους καλωσόρισε μιλώντας για την κοινή πορεία αθλητισμού και πολιτισμού που παράγει ο τόπος μας ευχόμενος τέτοιες διοργανώσεις να αποτελέσουν το έναυσμα για πολιτιστική αναγέννηση της χώρας μας.
Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δήλωσε χαρούμενος που γλέντησε με την πρωταθλήτρια ομάδα της Μεσσηνίας, με τραγούδια που άφησαν εποχή στο ελληνικό πεντάγραμμο στην ιστορική πόλη που ήρθε για πρώτη φορά αποτελώντας για πρώτη φορά μια μοναδική συνάντηση ενώ δήλωσε ότι αφιερώνει τα πρώτα τραγούδια του πατέρα του τα αφιερώνει στο κοινό της πόλης. Αγάπησε πολύ όμως μας τόνισε τα τραγούδια που μίλησαν για τις δύσκολες εποχές που βίωσε ο Έλληνας τις τελευταίες δεκαετίες..
Ο Στέλιος Διονυσίου που με πολύ αγάπη μίλησε για την περιοχή μας πρόσθεσε ότι η Κυπαρισσία αποτελεί αρχόντισσα λέγοντας ότι τα κομμάτια που ήρθαν από γενιά σε γενιά από τους πατεράδες τους, ενώ αφιέρωσε στο ραδιόφωνο το Της γυναίκας την καρδιά. Ακου φίλε κλπ. Εξήγησε ότι αυτή η συνάντηση σε δύσκολους καιρούς μας γεμίζει από αισιοδοξία και αυτό ήταν το μήνυμα στο κόσμο που ήρθε.
Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε με θερμά λόγια για την πρόσκληση επισημαίνοντας ότι είναι τιμή του που ήρθε στη πόλη τονίζοντας ότι η Ελλάδα είναι μουσική και φως και είναι τυχεροί που κουβαλούν στην πλάτη τους ένα μεγάλο ρεπερτόριο που γαλούχησαν γενιές και θα παραμείνουν όταν φύγουμε από το σήμερα. Εξήγησε ότι η οικογένεια Διονυσίου έχει μεγάλους καλλιτέχνες όπως και οι υπόλοιποι ενώ για τον πατέρα του είπε ότι τα τραγούδια θα μείνουν για πάντα, ενώ αφιέρωσε τα πρώτα του κομμάτια στους ακροατές του ραδιοφώνου. Μας αποκάλυψε πάντως ότι μπορεί να ερμηνεύει τραγούδια του πατέρα του αλλά γράφει μουσική υποσχόμενος ότι το χειμώνα θα ακουστούν από μεγάλες ελληνικές φωνές αποκαλύπτοντας ότι παραμένει ένας ρομαντικός συνθέτης....ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages