ΜΠΑΡΟΥΤΙ Η Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΙΡΟΣ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΜΠΑΡΟΥΤΙ Η Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΙΡΟΣ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΠΗ
Για «οργανωμένη επίθεση» ακροδεξιών εναντίον των αστυνομικών που είχαναναπτυχθεί για να προστατεύσουν χώρο φιλοξενίας προσφύγων στο γερμανικό Χάιντεναου μιλά η αστυνομία στη δεύτερη συνεχόμενη... 
νύχτα έντασης. Τον πετροπόλεμο και την εκτόξευση αντικειμένων ακολούθησε κυνηγητό με την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αριθμοί για τους τραυματίες. Την προηγούμενη νύχτα, υπενθυμίζεται, είχαν τραυματιστεί 31 αστυνομικοί.
Για δεύτερη νύχτα, περίπου 150 άτομα συκεντρώθηκαν απέναντι από τους χώρους που προορίζονται για φιλοξενία προσφύγων στο Χάιντεναου, κοντά στη Δρέσδη.

Την προηγούμενη νύχτα, ανάλογος αριθμός είχε επίσης δώσει το «παρών» σε συγκέντρωση την οποία είχε διοργανώσει το ακροδεξιό κόμμα NPD («Εθνικοδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας», το οποίο θεωερείται από τους περισσότερους στη Γερμανία νεοναζιστικό).
Τη νύχτα προς Κυριακή, η ένταση δεν άργησε να ξεσπάσει. Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν μπουκάλια, πέτρες και φωτοβολίδες προς την πλευρά των αστυνομικών, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα και απώθησαν τους συγκεντρωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages