ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Τις επιτροπές για τη διεξαγωγή των δημοπρασιών των μελετών για τέσσερις δρόμους της Μεσσηνίας, συνολικού ύψους 6,2 εκ. ευρώ, πρόκειται να συστήσει μεθαύριο Πέμπτη, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Πρόκειται για μελέτες που θα γίνουν στα τέλη Αυγούστου και τις αρχές Σεπτεμβρίου, στην Περιφέρεια, συνολικού ύψους 6,2 εκ. ευρώ.
Η προκήρυξη των μελετών αυτών έχει προκαλέσει προβληματισμό, καθώς θα κοστίσουν ακριβά, την ώρα που η χώρα μας δοκιμάζεται από σκληρή οικονομική κρίση. Μελέτες, μάλιστα, που προβλέπεται να χρηματοδοτηθούν από εθνικούς πόρους που δεν υπάρχουν, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων που δεν έχει χρήματα.
Οι ανοικτές δημοπρασίες που προωθούνται με τη διαδικασία του άρθρου 6 του νόμου 3316/05, θα γίνουν: Για το δρόμο Ασπρόχωμα – Μεσσήνη – Ριζόμυλος, προϋπολογισμού 1.353.000 ευρώ, στις 27 Αυγούστου. Για το δρόμο Πύλος – Ρωμανού, προϋπολογισμού 1,6 εκ. ευρώ, στις 28 Αυγούστου. Το δρόμο Καλαμάκι – Κορώνη, 765.000 ευρώ, στις 3 Σεπτεμβρίου. Το δρόμο Καλαμάτα – Καρδαμύλη – Οίτυλο και παράκαμψη οικισμών, προϋπολογισμού 2.530.000 ευρώ, στις 4 Σεπτεμβρίου.
Τις αποφάσεις για την προώθησή τους με τη συγκεκριμένη διαδικασία, είχε λάβει κατά πλειοψηφία τον Ιούνιο η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας. Τις είχαν καταψηφίσει οι Νίκος Πατσαρίνος (Πελοπόννησος Πρώτα) και Νίκος Γόντικας (Λαϊκή Συσπείρωση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages