ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία σε ποσοστό πάνω από 90% σημείωσε φέτος το Λύκειο Κυπαρισσίας με εισαγωγή σε ΑΕΙ-ΤΕΙ δεκάδων υποψηφίων οι οποίοι πέρασαν σε σχολές της πρώτης ή δεύτερης προτίμησής τους, με αποτέλεσμα να σπάει ρεκόρ εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Ο Περικλής Χήναρης τόνισε ότι πέρασε στην πρώτη του επιλογή στη Σχολή Μηχανικών υπολογιστών στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, γνώρισε ότι θα δικαιωνόταν η επιλογή τους καθώς ήταν 30 μόρια πιο κάτω από τις περσινές βάσεις, υπολογίζοντας ότι θα υπήρχε πτώση με αποτέλεσμα να ήταν αισιόδοξος για την τελική έκβαση επιτυχίας του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέρασαν ευχόμενος καλά αποτελέσματα.
Ο Ιάσωνας Αναστασόπουλος δήλωσε ότι έδωσε για δεύτερη χρονιά καταφέρνοντας να εισαχθεί στην Σχολή Ευελπίδων, ενώ ήταν πολύ χαρούμενος καθώς εκπλήρωσε το σκοπό του, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα, εκτιμώντας ότι πάνω από όλα μετράει η προσήλωση σε ένα θετικό στόχο.
Η Αθανασία Χρυσάνθη Στρατικοπούλου πρόσθεσε ότι πέρασε στην σχολή τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής στην Αθήνα, δηλώνοντας αρκετά χαρούμενη καθώς αποτέλεσε την πρώτη της επιλογή ενώ μίλησε για σκληρή δουλειά καθόλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς ευχαριστώντας τους καθηγητές για την ενεργή συμπαράστασή τους...
Ο Σωτήρης Σεκλός που πέρασε στο τμήμα Αρχαιολογίας και Ιστορίας στην Αθήνα συμπλήρωσε ότι εισήχθη στη σχολή που ήθελε πάντα ως πρωταρχικό του στόχο, θεώρησε ότι το όνειρό του έγινε ήδη πραγματικότητα δηλώνοντας ότι παραμένει χαρούμενος για αυτή του την επιλογή.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ για τα αποτελέσματα εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Διευθυντής του Λυκείου Κυπαρισσίας Βαγγέλη Αντωνόπουλου ο οποίος τόνισε για τα αποτελέσματα των βάσεων: 
"Σήμερα εκδόθηκαν τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οι επιτυχόντες του σχολείου μας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ είναι 60, ποσοστό περίπου 90%. Από αυτούς οι 50 εισήχθηκαν στα ΑΕΙ, ποσοστό 83% και οι 10, ποσοστό 17% στα ΤΕΙ. Σημαντικό για εμάς και τους μαθητές μας είναι ότι στην 1η προτίμηση τους εισήχθηκαν 15 μαθητές ποσοστό 25% και στη 2η προτίμησή τους 12 μαθητές, ποσοστό 20%, δηλαδή οι μισοί περίπου μαθητές μας πέρασαν στην 1η ή 2η προτίμησή τους. Αυτό οφείλεται στη συνεργασία όλων των φορέων της εκπαιδευτικής κοινότητας (Διεύθυνσης, εκπαιδευτικών, μαθητών, γονέων, δήμου, τοπικών φορέων). Όλοι είναι κοντά μας υπάρχει ειλικρινής και εποικοδομητική συνεργασία. Νοιώθουμε στα μάτια των μαθητών μας την αγάπη και την ικανοποίηση τους. Το σχολείο θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Για την επόμενη σχολική χρονιά είμαστε έτοιμοι για το παιδαγωγικό, μαθησιακό και κοινωνικό μας έργο. Ευχαριστούμε εσάς τους δημοσιογράφους για την ηθική στήριξή σας και όλους τους συντελεστές των επιτυχιών του Λυκείου Κυπαρισσίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages