Η μοναδική σολίστ της λύρας Γεωργία Νταγάκη στο “Τρενοτεχνείον” Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η μοναδική σολίστ της λύρας Γεωργία Νταγάκη στο “Τρενοτεχνείον” Κυπαρισσίας

Η εκρηκτική σολίστ της λύρας, Γεωργία Νταγάκη, επιστρέφει απόψε στο “Τρενοτεχνείον” Κυπαρισσίας μετά τη λυτρωτική ένταση και τις εκρήξεις αδρεναλίνης που επιφύλαξε στο πρώτο της live Πολυχώρο Πολιτισμού 3φιλλιας στις 16 Μαΐου, όπου κυριολεκτικά τα «έσπασε». Την επιθυμία όλων για το νέο κάλεσμα, εκπλήρωσε ο Νίκος Καλογερόπουλος και με ευχαρίστηση αποδέχθηκε η Γεωργία, με τη διοργάνωσης μιας μεγάλη συναυλίας, απόψε, κάτω από το φως του Φεγγαριού. H Γεωργία Νταγάκη συνεχίζει τις ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, γιορτάζοντας παράλληλα την είσοδο του πρώτου της album “Phobie” στο TOP 20 του καταλόγου των World Music Charts της Ευρώπης.
Η εκρηκτική σολίστ της λύρας, με την καθηλωτική φωνή, υπόσχεται στο κοινό μια εκρηκτική βραδιά, όπου τα μελωδικά ακούσματα θα δώσουν τη σκυτάλη σε δυνατούς ρυθμούς, δένοντας το Rock με το Πεντοζάλι, τον Ερωτόκριτο με τον Άμλετ της Σελήνης. Μαζί και ο Γιώργος Κονής (Keyboards,programming), ένας νέος εξαίρετος μουσικός και ερμηνευτής. Ηχοληψία: Νικήτας Κονταράτος, Παραγωγή: Δημήτρης Μίχαλος. Απόψε, λοιπόν, στις 9:30, στο “Τρενοτεχνείον” «δεν λέει η καρδιά να μάθει» και οι μεγάλες επιτυχίες της Γεωργίας Νταγάκη από το άλμπουμ “Φόβος” (Phobie), που κυκλοφόρησε στο εξωτερικό τον Οκτώβριο του 2014 και μέσα σε λίγους μήνες, κατάφερε να ανέβει στο TOP 20 των World Music Charts of Europe, σε μια πρωτόγνωρη μέθεξη μουσικής και συναισθημάτων, με ένταση και πάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages