ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ Ίμβριος & Τριαντάφυλλος ξεσήκωσαν τους εκατοντάδες θεατές - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ Ίμβριος & Τριαντάφυλλος ξεσήκωσαν τους εκατοντάδες θεατές


Σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Πέτρος Ίμβριος και ο Τριαντάφυλλος ξεσήκωσαν τους εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν τη Δευτέρα 10 Aυγούστου το βράδυ στη Νέα Φιγαλεία για να διασκεδάσουν στους ρυθμούς των επιτυχιών των δυο μεγάλων λαικών καλλιτεχνών. Τους δυο τραγουδιστές συμπλήρωναν η γνωστή από το Fame Story Νάνσυ Αλεξιάδη η οποία έχει βρεθεί στο πλευρό μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Νίκος Βέρτης ,ο Χρήστος Δάντης και ο Νίκος Κουρκούλης αλλά και η εκπληκτική Σάσσυ Τσεντούρου στο κλαρίνο. Ο κόσμος γέμισε από νωρίς το χώρο της εκδήλωσης κυρίως με νεολαία από όλη τη Νότια Ηλεία και τη Βόρεια Μεσσηνία για να ακούσει και να δει από κοντά τους δυο καλλιτέχνες με δεκάδες επιτυχίες στο χώρο της μουσικής. Άλλωστε η χαμηλή είσοδος αλλά και οι ελάχιστες τιμές στα αναψυκτικά, τράβηξαν τον κόσμο που στήριξε την μουσική αυτή βραδιά.
Τόσο ο Πέτρος Ίμβριος όσο και ο Τριαντάφυλλος έβαλαν φωτιά στη πίστα με δεκάδες παρευρισκόμενους να χορεύουν στους ρυθμούς μεγάλων επιτυχιών μέχρι τα ξημερώματα. Μάλιστα δεν έλειψαν οι στιγμές όπου οι δυο καλλιτέχνες ''πολιορκήθηκαν'' από νεαρούς θαυμαστές και νεαρές θαυμάστριες για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς όταν οι δυο καλλιτέχνες ανέβηκαν μαζί στη πίστα και ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η Σάσσυ Τσεντούρου,που με το κλαρίνο της ξεσήκωσε τον κόσμο και τον ανέβασε στην πίστα. Ήταν πράγματι μια υπέροχη βραδιά που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιγαλείας σε συνεργασία με το ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ για πρώτη φορά και κάτι που έκανε το πλήθος να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας του και να διασκεδάσει.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιγαλείας ευχαριστεί θερμά και δημόσια τα παρακάτω ΜΜΕ για την μεγάλη υποστήριξη τους και την προβολή της Συναυλίας στη Νέα Φιγαλεία. Όπως:
Ράδιο Κυπαρισσία 93,6 - Κυπαρισσία
και φυσικά το ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Νέα Φιγαλεία για την τεράστια υποστήριξη της βραδιάς σε όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages