ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Όσοι περίμεναν ότι στις 20 Σεπτεμβρίου θα είχαμε έναν εκλογικό περίπατο του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι θα διαψευστούν. Δυο νέα γκάλοπ που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας (Alco για το “Πρώτο Θέμα” και Κάπα Research για το “Βήμα της Κυριακής”) δείχνουν ότι η μάχη ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ θα κριθεί στο νήμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει ένα ισχνό προβάδισμα σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να αισθάνεται σιγουριά για τη νίκη, ενώ το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός. Η ΝΔ δείχνει να ανακάμπτει και να ανεβαίνει αργά, αλλά σταθερά, χωρίς να έχει πάρει ακόμα κεφάλι όμως.
Και οι δυο δημοσκοπήσεις φέρνουν τη Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση και ακολουθούν το Ποτάμι και το ΚΚΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δημοσκόπηση της Κάπα Research οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φτάνουν για πρώτη φορά στο πολυπόθητο 3%, το οποίο τους εξασφαλίζει την είσοδο στη Βουλή. Αναλυτικά οι δημοσκοπήσεις των δυο εταιριών:

Δημοσκόπηση Alco
ΣΥΡΙΖΑ: 22,6%
Νέα Δημοκρατία: 21,1%
Χρυσή Αυγή 6,3%
Το Ποτάμι 5,1%
ΚΚΕ 4,7%
ΠΑΣΟΚ 4,1%
ΛΑΕ 4%
Ένωση Κεντρώων 3%
ΑΝΕΛ 2,4%
Δημοσκόπηση Kάπα Research:
ΣΥΡΙΖΑ: 27,3%
Νέα Δημοκρατία: 24,2%
Χρυσή Αυγή 6,8%
Το Ποτάμι 5,5%
ΚΚΕ 5%
ΠΑΣΟΚ 4,3%
ΛΑΕ 4,8%
Ένωση Κεντρώων 3,3%
ΑΝΕΛ 3%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages