ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ Γ.Σ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ Γ.Σ.


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ μετά από συζητήσεις αλλά και εισηγήσεις η έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου AΟ Κυπαρισσίας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δ.Σ. Τριφυλίας την  Κυριακή 26 Ιουνίου. 
Να σημειώσουμε ότι η προηγούμενη προσωρινή διοίκηση παρέδωσε τα ηνία χωρίς οφειλές και μετά από εσωτερικές συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας η Συνέλευση στην οποία όμως απουσίαζαν οι εκπρόσωποι του τύπου,  εξέλεξε νέο διευρυμένο Δ.Σ μακράς πνοής.
 Αναλυτικά η σύνθεση της νέας διοίκησης της Κυπαρισσίας έχει ως εξής: Νίκος Παππάς (πρόεδρος), Κώστας Γκόγκας (αντιπρόεδρος), Νίκος Μπούκαλης (αντιπρόεδρος), Κυριάκος Πανόπουλος (γραμματέας και υπεύθυνος Τύπου), Δημήτρης Στρατικόπουλος (β” γραμματέας), Κώστας Πράππας (ταμίας), Δημήτρης Τσάγκοςς (έφορος), Παναγιώτης Τρίποδης (γενικός αρχηγός), Στέλιος Διαμαντόπουλος, Άρης Βασιλόπουλος, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Γιώργος Φωτεινός, Νίκος Μανδραπήλιας, Δημήτρης Αλεξόπουλος (μέλη).
Τα όσα ακούστηκαν στην διάρκεια της συνέλευσης ήταν πολύ σημαντικά αλλά η σκέψη όλων ήταν να παραμείνει η ομάδα με προσανατολισμό να παρουσιάσει μια θετική πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ ήδη θα ετοιμαστεί ο σχεδιασμός για το επόμενο διάστημα...
ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages